Mallisto / van Laack

Suodatin (1)

58 tuotetta

Saksalaiset Van Laack -vaatteet ovat ilahduttaneet eurooppalaisia naisia ja miehiä muodikkuudellaan jo yli vuosisadan ajan. Pitkän perinteen omaava huippubrändi on valloittanut muotitietoisten sydämet mutkattomalla suunnittelullaan, laadukkailla materiaaleillaan ja ennen kaikkea tyylikkyydellään, joka pitkän ajan kuluessa on hiottu vastaamaan naisten ja miesten makutottumuksia. Van Laack -vaatteet tuovat takuuvarmaa ja näyttävää designia – tervetuloa tutustumaan huikeaan valikoimaan!

Tarkalla suunnittelulla toteutetut Van Laack -vaatteet miellyttävät käyttäjiään loistavalla istuvuudellaan ja kauniilla kuoseillaan. Omaperäinen tyyli kankaiden kuosien valinnassa ja vaatemallien yksityiskohdissa takaa näyttävän pukeutumisen niin vapaa-ajalle kuin tärkeisiin työtilaisuuksiinkin.

Jo miljoonat käyttäjät ovat tutustuneet muodikkaan Van Laack -supermerkin vaatteisiin – oletko sinä vaatebrändin seuraava fani?

Näyttävä ja ajaton muodikkuus syntyy muutamien tärkeiden vaatekappaleiden ympärille, jotka toimivat perustana monipuoliselle ja aistikkaalle pukeutumiselle. Esimerkiksi naisten valkoinen Van Laack -toppi saa siistin ja virallisiin tilaisuuksiin sopivan ilmeen mustan kapean kynähameen ja mustien nilkkureiden kanssa. Tarvittaessa asukokonaisuuden voi kruunata mustan jakun tai harmaan boleron avulla. Yökerhon tanssilattioille samainen toppi suuntaa nahkahousujen ja kirkkaanpunaisten korkkareiden kanssa. Tämän ihastuttavan topin tuoma kauneus viimeistelee myös vapaa-ajan shortsien ja espadrillojen muodostaman asun. Yksi vaate, monta tyyliä – Van Laack on todellinen vaatemuotoilun helmi!

Van Laack -vaatteet pyrkivät tuomaan vivahteita eri tyylilajeista. Esimerkiksi hauska pitkähelmainen paitamekko yhdistää kauluspaidan korrektia ja ryhdikästä ilmettä sekä naisellisia linjoja. Ihana mekko toimii loistavasti arkisessa ja juhlavassa pukeutumisessa – lookin voi viimeistellä tarvittaessa joko korkeilla piikkareilla tai matalakorkoisilla nahkasaappailla.

Miesten kauluspaidat ovat todellisia supervaatteita, joihin pukeutuessa on valmis niin juhliin kuin vapaa-ajan viettoonkin. Valitsemalla asukokonaisuuteen joko kravatin ja suorat housut tai khakinväriset chinot ja valkoiset pistokkaat, saa lookia muunneltua laidasta laitaan!

Yhdistät helposti