Varley tuo urheilumuotiin esteettisesti kunnianhimoista designia, joka henkii tunnelmia Los Angelesin sporttisilta rannoilta ja Lontoon urbaaneilta kaduilta. Laadukkaista materiaaleista valmistetut vaatteet kestävät pitkään jopa päivittäisessä treenissä ja miellyttävä istuvuus takaa parhaat lähtökohdat huipputuloksille. Varleyn urheiluvaatteet kannustavat aktiiviseen elämäntapaan ja säännölliseen treeniin myös sen vuoksi, että upeat treenivaatteet tahtoo pukea päälleen mahdollisimman usein!

Varley on moderni lifestylebrändi, joka tunnetaan erityisesti design-lähtöisestä suhtautumisestaan korkeatasoisiin urheiluvaatteisiin. Sen toimistot sijaitsevat Lontoossa ja Los Angelesissa, ja sen vaatteissa huokuukin molempien muotikaupunkien omaleimainen tunnelma. Lontoon vaikutusta ilmentävät elegantti perinteisyys ja uusimmat brittiläisen katumuodin trendit kun taas Los Angeles maustaa kokonaisuutta rennolla asenteella ja aurinkoisen sporttisella otteella elämään.

Varley tarjoaa eleganttia muotia liikunnalliseen elämään

Varleyn urheilumallistosta löydät korkeatasoisista teknisistä materiaaleista tuotettuja urheiluvaatteita esimerkiksi kuntosalille, juoksulenkille ja tanssilliseen liikuntaan. Vaatteet eivät kuitenkaan näytä pelkästään treenikamppeilta, vaan niistä huokuu vahvan visuaalinen muotipainotus. Varleyn bestseller-tuotteisiin kuuluvat kauniit urheiluliivit, jotka antavat napakan tuen monen kokoisille rinnoille ja tarjoavat normaalia urheiluliiviä kiinnostavampaa muotoilua ja estetiikkaa. Liivien päälle voit pukea esimerkiksi väljästi istuvan, nopeasti kuivuvasta urheilukankaasta valmistetun t-paidan tai jännittävän topin, joka jättää upeat liivit osittain näkyviin. Varleyn hyvin istuvat urheiluhousut ja -trikoot hakevat inspiraationsa muodin ajattomista peruskomboista, kuten kultasomistein koristellusta kokomustasta tai tummansinisestä, mutta toisaalta niihin antavat väriä ja ilmettä myös tuoreesta katumuodista ammentavat modernit kuviot sekä suositut eläinkuosit. Muista, että sporttiasusi kokonaisilmeeseen voit vaikuttaa ratkaisevasti myös treenikenkien värillä ja muilla asusteilla!

Miksaa ja mätsää unelmiesi sporttityyli näyttävällä yhdistelmällä Varley-vaatteiden käytännöllistä mukavuutta, lujaa istuvuutta ja tinkimätöntä eleganssia, joka on maustettu Kalifornian auringon säteillä ja Lontoon katujen inspiroivalla svengillä.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua