128 tuotetta

Vauvan kengät ovat pakahduttavan suloisia! Minikokoiset tennarit sulattavat sydämen, klassiset töppöset saavat huokailemaan ihastuksesta. Ensimmäiset kenkänsä pienokainen voi saada jo ennen ensimmäisiä askelia. Silloin ne lähinnä pitävät pikkuiset varpaat lämpiminä – ja ovathan ne myös söpö lisä asuun! Kun ensimmäisiä askeleita aletaan ottaa, kengät ovat tärkeässä roolissa. Niiden on oltava mukavat, sillä vauvat eivät pysty kertomaan, jos kenkä puristaa. Niiden on myös pysyttävä jalassa tukevasti. Muutoin lapsi joutuu kipristämään varpaitaan, jotta kengät eivät liiku kävellessä. Se ei ole hyväksi – onhan käveleminen alkuun muutenkin jo tarpeeksi haastavaa! Niinpä vauvan kengät ovat joko joustavat ja myötäilevät jalan muotoa tai niissä on nauhat tai jalkapöydän yläosan yli kulkeva remmi. Parhaat mallit myötäilevät lapsen jalan muotoa: ne ovat kantapään kohdalta kapeat ja tukevat nilkkaa, kun taas etuosa on päkiän ja varpaiden kohdalta tarpeeksi leveä. Kun pohja on vielä pitävää materiaalia, käytännön seikat alkavat olla kunnossa! Ne myös määrittelevät vauvan kenkien soman ulkonäön pehmeine muotoineen.

Tossuja, talvitöppösiä, tennareita ja sandaaleja

Klassiset vauvan kengät ovat kärjistä suljetut sandaalit, joissa on nilkkaremmi. Nahka on tukeva ja pehmeä materiaali, ja se muotoutuu pienen kävelijän jalan muotoihin. Suloisuutta suorastaan huokuu perinteinen pitsikoristeisten nilkkasukkien ja vauvan sandaalien yhdistelmä! Kangassandaalit puolestaan ovat kevyet ja kesällä ilmavat. Niitä voi käyttää sisällä ja ulkona. Kevyet, joustavat tossut sopivat taas kotioloihin ja päiväkotiin. Ne tukevat jalkaa ja pohja pitää pienet askeleet vakaina, mutta niissä ei tule kuuma. Värimaailmassa riittää valinnanvaraa: on sinistä, vihreää ja punaista – ja makeita kuvioita! Talvipakkasella vaatimuslistaan lisätään vielä lämpö. Pehmeä vuori takaa mukavuuden ja suojaa pikkuvarpaita paleltumiselta. Vauvan kenkiä suunnitellaan myös muotivirtaukset mielessä. Niinpä pikkumiehet voivat käyttää samanlaisia tennareita kuin isänsä, ja pikkuprinsessojen nilkkurit saattavat päihittää tyylikkyydessään hänen äitinsä, tätinsä ja siskonsa kengät! Vauvan kengät liittyvät ikimuistoisiin hetkiin, joten vaikka pienokaisten jalat kasvavat nopeasti, kauniit ja laadukkaat jalkineet säilytetään muistona tärkeistä hetkistä.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Vauvan kengät ovat tärkeä lisä perheen pienimmän arkiseen pukeutumiseen. Pikkuisten jalat eivät tarvitse vielä samanlaista tukea kengiltä kuin aikuisten jalat, vaan ensimmäisten kenkien tulee olla pehmeät ja joustavat tossukat, joilla lapsi voi rohkeasti tutkia ympäröivää maailmaa. Vauvan ensiaskeleet ovat suuri ja ikimuistoinen perhetapahtuma, jota odotetaan jännityksellä, kun seurataan kuinka pikkuinen nousee ensin polvilleen ja sitten yrittää nousta seisomaan haparoimalla tukea ympäristöstään. Kun lapsi viimein saa astuttua ensimmäiset askeleensa, jää tuo ikimuistoinen hetki vanhempien mieleen. Mikä olisikaan ihanampi osa sitä muistoa, kuin sirot ja kauniit vauvan kengät, jotka auttoivat tuon tärkeän hetken saavuttamisessa! Nämä kengät säilyvät aina yhtä pieninä ja suloisina, ja kantavat mukanaan tuon tärkeän hetken lapsen ensimmäisiltä vuosilta.

Laadukkailla vauvan kengillä pikkuinen voi ottaa turvalliset ensiaskeleensa suureen maailmaan

Anna pienimmäisesi tehdä turvallisia tutkimusmatkoja lähiympäristöön valitsemalla laadukkaat vauvan kengät. Oikeanlaisista materiaaleista valmistetut jalkineet ovat tärkeä osa kävelyn aloittamista. Saatavilla on tossumaisia ensiaskelkenkiä, pehmeitä kotikenkiä sekä tohvelimalleja, vauvan kehitysasteen ja tarpeen mukaisesti. Kenkää valitessa on hyvä huomioida, tulevatko kengät sisä- vai ulkokäyttöön. Sisätiloissa käytettävissä kengissä on hyvä olla liukuestopohja, jotta pikkuisen on mahdollisimman turvallista nousta jaloilleen liukkaammillakin lattiapinnoilla. Suurimmassa osassa malleja pohjat ovatkin valmistettu materiaaleista, jotka ovat täysin turvallisia käyttää joka tilanteessa. Ennen ostopäätöksen tekemistä on hyvin tärkeää myös mitata vauvan jalka mittanauhalla ja valita koko, joka jättää sopivan kasvuvaran lapsen nopeasti kasvaville jaloille. Saatavilla olevista vauvojen kenkämalleista löydät paljon suloisia värejä ja kuoseja, joilla voit viimeistellä vauvasi tyylin näyttävästi! Tyylikkäillä ja turvallisilla kengillä lapsesi on hyvä ottaa ensiaskeleensa maailmaan ja oppia kulkemaan omaa polkuaan.