Lasten bodyt

1 271 tuotetta

Hurmaavat vauvan potkupuvut ja bodyt vievät muodin ystävien sydämet mennessään. Suloinen valikoima pukee rakkaan aarteesi pehmeisiin, mukaviin ja laadukkaisiin potkuhousuihin - pieni sankarisi on taatusti tyytyväinen! Huikeat laatumerkit tuovat tarjolle kauniita vauvanvaatteita, jotka ovat käytännöllisyyden ohella myös syötävän söpöjä.

Muotimerkkien fanit pitävät huippubrändien takaamasta laadusta ja kestävyydestä. Vaatteiden design on priimaa, käytännölliset potkupuvut ja bodyt on helppo pukea vauvan ylle tiukallakin hetkellä. Vaatteiden laadukkaat valmistusmateriaalit tuntuvat miellyttäviltä iholla, mikä lisää huomattavasti vaatteiden kantajan tyytyväisyysastetta. Laajasta värimaailmasta löydät klassikot ja uudet suosikit - tutustui vauvasi uuteen maailmaan sitten kujeilevissa eläinkuoseissa, reippaissa raidoissa, hempeissä pastelleissa tai sporttisen varmassa vauva-lookissa, näyttää söpöysmittari sataa! Voit valita potkupuvun ja bodyn aina tilanteen mukaan. Paksumpi kangas lämmittää hellivästi talven pakkasissa ja aurinkoisina kesäpäivinä riittää ohut body - ethän unohda hellehattua!

Kauniit vauvan potkuhousut ja bodyt piristävät kiireistä arkeasi

Potkupuvut ja bodyt ovat täynnä söpöjä yksityiskohtia, joten vaihtoehdot eivät todellakaan lopu kesken! Miten olisi röyhelölliset puolipotkuhousut pikkuprinsessalle, rusetilla tai tyylikkäällä kauluksella varustettu potkupuku herrasmiehen alulle tai premium-brändin eleganteilla printeillä kuvioidut potkuhousut tulevalle fashionistalle? Näihin vaatteisiin ihastuvat äitien ohella myös isät, sillä vaatteiden pienet humoristiset piristeet, kuten nallenkorvilla viimeistellyt huput, sulattavat sydämet karskeimmiltakin miehiltä.

Onko kummilapsesi täyttämässä vuosia tai ystäväsi saanut juuri esikoisensa? Pikkuisten merkkivaatteet ovat myös varma lahjaidea. Valmis kolmen osan setti, jossa on valmiiksi body, housut ja paita, on oiva valinta.

Yhdistele ja sekoita