Velorbis on tanskalainen lifestyle-brändi, jonka tärkeimpiä inspiraation lähteitä ovat Kööpenhaminan urbaani nykykulttuuri sekä polkupyöräily. Kuuluisien polkupyöriensä ohella Velorbis on levittänyt kööpenhaminalaista eleganttia muotoilua myös laukkudesigniin. Nämä käsityönä valmistetut laukut istuvat niin hienostuneeseen bisnestyyliin, sujahtavat kätevästi vankan kaupunkipyörän etukoriin ja löytävät paikkansa myös käytännöllisinä ja tilavina reissukasseina tai ostoslaukkuina. Lähde mukaan tanskalaisen design-klassikon maailmaan, jossa trendikäs nykykulttuuri ja vanhan ajan tunnelma kulkevat käsi kädessä.

Velorbis yhdistää tanskalaisen kaupunkikulttuurin ajattomaan vintage-henkeen

Tanskan pääkaupunki Kööpenhamina kuuluu skandinaavisen muodin ja kulttuurin tärkeimpiin keskuksiin. Polkupyörien, laivojen, trendikahviloiden ja kauniin historiallisen arkkitehtuurin kaupungissa osataan arvostaa sekä huippulaatuista muotoilua että rentoa funktionaalisuutta. Velorbis-tuotteet heijastelevat kööpenhaminalaista mentaliteettia ihastuttavimmillaan. Tyylikkäiden, kestävien ja rentojen kaupunkipyörien vanavedessä lanseerattu laukkumallisto on suunniteltu liikkuvaan ja rentoon elämäntapaan, jossa myös tyylillä ja laadulla on keskeinen asema. Kuten hyvä polkupyörä, myös kunnon laukku on sijoitus, joka kestää pitkään. Käsityönä valmistetut nahkalaukut ja -salkut on parkittu perinteisillä ja ympäristöystävällisillä menetelmillä hienostuneiksi ja kauniisti ikääntyviksi taideteoksiksi. Vahvoilla ompeleilla kasatut laukut kestävät hyvin hoidettuina pitkälle tulevaisuuteen, ja niiden käyttöikää voi pidentää käsittelemällä pintaa säännöllisesti korkealaatuisella vahalla. Sofistikoituneen ja lujatekoisen ilmeen täydentävät metalliset soljet sekä lukot. Nämä laukut viimeistelevät skandinaavista designia ja aktiivista elämää rakastavan kaupunkilaisen tyylin persoonallisella otteella!

Pakkaa tärkeimmät tavarasi kestävään ja huoliteltuun Velorbis-laukkuun

Millainen laukku soveltuu sinun tyyliisi ja tarpeisiisi parhaiten? Mikäli rakkaus nostalgista herrasmiestyyliä ja huolella räätälöityjä pukuja kohtaan kuvaa tyyliäsi parhaiten, suosittelemme laukkuvalinnaksi klassista konjakinruskeaa nahkasalkkua, joka kulkee kätevästi niin olalla kuin kantokahvasta kannettunakin. Tilavassa salkussa kulkevat hyvässä järjestyksessä sekä kansiot ja paperit, kannettava tietokone että tärkeät pikkutavarat. Jos taas inspiroidut näyttävistä väreistä ja modernista kaupunkiestetiikasta, valitse laukuksesi esimerkiksi merellinen laivastonsininen Velorbis-laukku, joka sopii luontevasti niin feminiiniseen kuin maskuliiniseenkin pukeutumiseen – voit leikitellä vastaväreillä pukemalla kontrastiksi esimerkiksi lämpimän punaisia asusteita tai täydentää laukkusi sävyä valitsemalla kengiksi saman sävyiset nahkakengät tai tennarit. Ja kun etsit tilavaa ja huolettomasti mukana kulkevaa laukkua viikonloppulomalle tai ostosreissulle, kevyt kangaspintainen viikonloppukassi saattaa olla sinun valintasi. Nahkasomisteilla viimeisteltyyn tyylikkääseen tilaihmeeseen pakkaat tarvittaessa useamminkin vaatekerran, ja pienet tavarat kulkevat kätevästi mukana erillisissä lokeroissa.

Tutustu myös