Verkkatakit

Suositut filtterit
1 343 tuotetta

Verkkatakit

Kaipaatko takkia, joka sopii käytettäväksi urheilussa esimerkiksi lämmittämässä ylävartaloa ennen urheilusuoritusta tai vaikka mukaan lenkkipolulle varmuuden vuoksi, jos vilu pääsee yllättämään? Tietenkin takin pitää hengittää, ja olla kevyt ja mukava käytössä. Sellainen löytyy Zalandon valikoimasta, sillä meillä on erinomaisia, korkealaatuisia verkkatakkeja, jotka sopivat käytettäväksi useissa eri lajeissa, kuten esimerkiksi yleisurheilussa, ratsastuksessa, saliharjoittelussa, juoksussa, pyöräilyssä, jalkapallossa, sekä monessa muussa lajissa. Verkkatakki on käytännöllinen takki, joka sopii käytettäväksi myös muulloin, kuin urheillessa, sillä takki voidaan heittää päälle ulkoillessa koiran kanssa tai ostoksilla käydessä, puutarhan hoidossa, sekä monessa muussa puuhassa. Lisäksi verkkatakit ovat kevyitä vaatteita, joita on mukava kantaa yllä. Tutustu Zalandon monipuoliseen verryttelytakkien valikoimaan ja valitse omaan tyyliisi sopiva takki.

Muodikkaat verkkatakit koko perheelle

Hanki Zalandolta monipuolinen verkkatakki, joka sopii moneen menoon. Verkkatakki on käytännöllinen vaate olit sitten aktiivinen urheilun harrastaja tai kotona puutarhassa puuhasteleva viherpeukalo, sillä verkkatakki on miellyttävän tuntuinen yllä ja lämmittää mukavasti ilman, että takki alkaisi hiostamaan, sillä meidän valikoimamme korkealaatuiset verkkatakit hengittävät erinomaisesti. Löydät valikoimastamme useita erilaisia takkeja aina hieman paksummasta verkkatakista ohuempaan, joten voit valita verkkatakin omien tarpeittesi mukaan. Mikä parasta voit yhdistellä takkeja verryttelyhousujen kanssa, tai mikset myös farkkujen ja trikoiden kanssa. Näin monipuolinen takki on ehdoton jokaisen vaatekaapissa, joten valitse Zalandon laajasta verkkatakkien valikoimasta juuri sinulle sopiva malli.

Tyylikkäät verkkatakit ja siistit yksityiskohdat!

Valittavanasi on useita eri takkimalleja, jotka sisältävät erilaisia tyylikkäitä innovaatioita, kuten esimerkiksi erilaisia kauluksia. Valikoimasta löydät korkeita kauluksia, kauluksia leukasuojalla, vuorattuja kauluksia ja matalia kauluksia. Lisäksi meiltä löytyy malleja, joissa on kätevä huppu suojaamassa tuulelta ja tihkusateelta. Verkkatakeissa on vetoketjukiinnitys ja mallista riippuen useita erikokoisia taskuja vetoketjulla tai ilman. Valikoima sisältää myös malleja, joissa on vettähylkivät vetoketjut, sekä verkkatakkeja, joissa on ClimaLite-teknologia. Muita ominaisuuksia ovat elastiset resorit, tuulenpitävyys ja hengittävyys. Nyt on sinun vuorosi löytää käytännöllinen verkkatakki arkeen ja erityisesti urheiluun. Nämä helpot ja käytännölliset takit tekevät olon tyylikkääksi ja urheilulliseksi yhtä aikaa.

Yhdistät helposti