Suodatin1

1 tuotetta

Versace Collection tuo miesten ja naisten ulottuville upeita muotiluomuksia, joilla saa trendejä, hauskuutta ja tyylikkyyttä samassa paketissa! Tunnetun muotitalon historia juontaa juurensa 70-luvulle saakka, jolloin Versacen rohkeat vaate- ja asustetyylit saivat syntynsä Italiassa. Rohkeasta ja erottuvasta muodista onkin kasvanut Versacelle ajan myötä varsinainen tunnusmerkki.

Versacen vaatteiden näyttävät kuosit muistuttavat taidemaalauksien siveltimistä syntyneitä vetoja ja väriyhdistelmissä leikitellään perusvärien ja hempeiden pastellisävyjen sekoituksilla. Tervetuloa tutustumaan Versace Collectionin huikeiden värien ja kuvioiden maailmaan ? tästä upeasta tyylistä haltioituu takuuvarmasti jokainen!

Versace Collection on tyylitietoisten ja ennakkoluulottomien muodin lähettiläiden valinta!

Versacen huippumuodin tunnistaa vaatteiden korkealuokkaisesta tyylistä ja niiden monipuolisesta värimaailmasta. Näyttävä pukeutuminen kertoo kantajansa itsevarmuudesta ja ennakkoluulottomasta asenteesta. Versace Collection sisältää upeita mekkoja ja hameita, joilla naiset tuovat asenteensa ohella esiin myös korkeaa tyylitajuaan! Valikoimista löytyy naisellisia mekkoja, joista löytyy suosikit niin lyhyiden kotelomallien, pitkähihaisten neulemekkojen kuin epäsymmetrisellä helmalla täydennettyjen trikoomekkojenkin ystäville. Hameiden ystävien valinta on klassinen ja huippuistuva kynähame kultaisin ja sähkönsinisin kuvioin koristeltuna, joka huokuu Versace Collectionin raikkaan modernia tyylikkyyttä!

Miehet juhlistavat rohkeaa Versace Collection -kenkämuotia tarroilla varustetuilla korkeavartisilla tennareilla, joiden kylkiä koristavat tyylikkäät niitit. Nämä upeat kengät sopivat farkkujen ja nahkahousujen pariksi kuin kirsikka kakun päälle. Kenkien värin voi valita hillittynä mustana tai vaikkapa trendikkään turkoosin sävyisenä! Pehmeät ja tyylikkäät mokkasiinit sekä kiiltäväpintaiset puvun kengät tuovat jalkinevaihtoehtoja myös siistiin bleiserin, kauluspaidan ja solmion yhdistelmään.

Versace Collection täydentää asukokonaisuudet myös näyttävien asusteiden kokoelmilla. Upeita nahkalaukkuja, koristeellisin soljin täydennettyjä vöitä, tyylikkyyttä hohtavia lompakoita – näiden upeiden asusteiden joukosta löytyy käytännöllisyyttä mutta myös ripaus luksusta. Löydät huikeat lahjaideat sekä miehille että naisille näiden ihanuuksien joukosta!

Yhdistät helposti