Suositut filtterit
1 145 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Versace Jeans Couture tarjoaa ylellistä katumuotia

Vuonna 1978 perustettu Versace on yksi maailman maineikkaimmista muotitaloista. Italialainen luksusbrändi on tunnettu ylellisestä tyylistään ja rohkeasta värien käytöstä. Versace Jeans Couture -mallisto syntyi vuonna 2018, kun Versace Verus ja Versace Jeans yhdistettiin yhdeksi mallistoksi, jossa uusimmat trendit ja nuorekas katumuoti kohtaavat Versacelle tyypillisen aristokraattisen eleganssin.

Versace Jeans Couture on tunnettu rohkeista kuoseistaan, kirkkaista väreistä ja jalkineistaan, joiden kohderyhmää ovat nuoremmat, 20–30-vuotiaat urbaanit pukeutujat. Versacen logo on tärkeä osa myös nuoremmille suunnattua Jeans Couture -mallistoa. Isot printit, kulta ja unisex-tuotteet ovat merkille hyvin tyypillisiä, kuten huomaat selatessasi Zalandon valikoimaa. Miesten mallistosta löydät paljon kenkiä ja yläosia, jotka on somistettu kultaisilla koristeilla. Tsekkaa miesten puolelta etenkin kengät ja tyylikkäät asusteet, mutta myös yläosat, kuten pikee- ja kauluspaidat.

Erotu joukosta ylpeydellä Versace Jeans Couturen tuotteilla

Haluatko pukeutua saman merkin vaatteisiin päästä varpaisiin? Se toki onnistuu, muuta niin onnistuu myös asun maustaminen muutamilla harkituilla yksityiskohdilla. Pastellinvärinen logo-t-paita yhdistettynä merkin taidokkaasti muotoiltuihin skinny-farkkuihin korostuu entisestään, kun työnnät paidan housuihin, niin, että vyön suuri solki kultasomisteineen pääsee esille. Jalkaan voit vetää valintasi mukaan piikkikorot tai paksupohjaiset lenkkarit. Malliston asusteista muuten vyöt ovat yksi näyttävimmistä osista.

Iltatyyliin löydät mallistosta hypernaiselliset minimekot ja juhlavammat asut. Kyljet paljastava, mutta muuten maltillisesti ihoa paljastava mekko on täydellinen valinta korkkareiden seuraksi. Merkin eleganssia henkii myös vartalonmyötäinen mekko, jossa on kultasomisteita olkaimissa. Juhla-asu ei kaipaa seurakseen kuin pikkulaukun. Onko makuusi enemmän sporttinen logohihna, kultaketju vai koristeellisempi laukku? Niitit ja ketjut tuovat joihinkin laukkuihin rock-henkeä, kun taas pinkki vyölaukku tai punainen olkalaukku tuovat tyyliisi naisellisuutta.

Kaipaatko vaatekaappiisi lisää väriloistoa? Versace Jeans Couture on tähän varma valinta. Vaikka mallistosta löytyy vaatteita klassisen mustana ja valkoisena, on siinä mukana myös ihanan pirteitä valopilkkuja kuten kirkkaansinistä, oranssia, jo mainittua kultaa ja pinkkiä. Versacen ikoniset kultasomisteet sopivat niin mustan kuin punaisenkin pariksi, kokeile esimerkiksi paidassa tai legginseissä. Logokuosit pääsevät oikeuksiinsa, kun yhdistät ne neutraaliin ylä- tai alaosaan.

Versace Jeans Couture uhkuu nuoruuden intensiivistä voimaa

Versace Jeans Couture on suunnattu nuorille, jotka vielä etsivät itseään, mutta kokevat maailman tunteella ja voimakkaasti. Tähän väkevään elämisen tunteeseen sopii rohkeat printit ja voimakkaat värit. Nuoruuteen kuuluvat niin kokeilut kuin rohkeus. Jos lisäät merkiltä vain yhden vaatteen kaappiisi, kokeile farkkuja. Mallisi mukaan valitse joko retrot leveät lahkeet tai herkullisen väriset skinny-farkut. Miesten mallistossa korostuva sähkönsininen yhdistyy tyylikkäästi mustaan. Miltä kuulostaisi väljä, sininen yläosa ja kapeat, mustat farkut?

Olipa Versace sinulle ennestään tuttu tai ei, voit rohkeasti shopata itsellesi Zalandolta taattua italialaista laatua ja rohkeaa tyyliä. Versace Jeans Couturen vaatteissa käännät taatusti katseita ja annat persoonasi loistaa.