Suodatin1

Versace
Mallisto

894 tuotetta

Statussymbolina ei ole olemassa toista Versacen kaltaista: veistokselliset iltapuvut Oscar-gaalan punaisella matolla, Angelina Jolien ainutlaatuinen silkkihääpuku ja Jennifer Lopezin unohtumattoman upea, vihreä sifonkimekko Grammy-gaalassa ovat täysin omia lukujaan muotimaailman historiassa. Ikoninen suunnittelu, yläluokkainen laatu ja eksklusiivinen tyyli ovat brändille tunnusomaisia piirteitä, joilla erotut eduksesi joka tilanteessa. Kaikille tutun, mutta silti niin harvinaisen Versacen taidokkaasti omaan tyyliin yhdistävä tyyliguru painuu pysyvästi mieleen muotivisionäärinä, jota kaikki haluavat seurata.

Versace - muodin ikuinen valtakunta

Versacesta tuli kansainvälinen sensaatio vuonna 1978, jolloin muotitalon perustaja Gianni Versace lanseerasi ensimmäisen mallistonsa täynnä uudenlaista, kiehtovaa asennetta. Pian Gianni puki kaikkia tyyli-ikoneita Britannian hovin prinsessa Dianasta popin kuningattareen Madonnaan. Muotitalo oli lähellä tuhoutumistaan silmittömän vihan kohdanneen Giannin menehtyessä, mutta hänen siskonsa Donatella jatkoi muotitalon johtamista rohkeasti omalla tyylillään, eikä antanut vihan tuhota veljensä perintöä. Legendaariseen tuotemerkkiin pukeutuminen onkin fashion statement, joka sisältää paljon enemmän kuin pelkän vaatteen. Ikuista yhtenäisyyttä kuvaava kreikkalainen avainkuvio koristaa Versacen ajatonta glamouria, jonka ansiosta uudesta ja ainutlaatuisesta muotiluomuksesta tulee aina ajan myötä klassikko.

Kameleonttimainen, tyylilleen uskollinen Versace

Versace järisyttää toistuvasti tyylillään muoti- ja musiikkimaailmaa. Muusanaan Lady Gagaa käyttävän Donatellan taidonnäytteet tihkuvat yltäkylläistä, lähes jumalallista luksusta. Brändin eri mallistot; Atelier, Collection, Versus ja Versace Jeans, tarjoavat erilaisia näkemyksiä rohkeaan ja näyttävään itseilmaisuun. Atelier-malliston haute couture -tyyliset uniikkikappaleet räätälöidään täysin tilaajalleen sopiviksi. Näitä hengästyttävän upeita iltapukuja voit ihastella kaikissa maailmanluokan tapahtumissa Cannesin filmifestivaaleilta hyväntekeväisyysgaaloihin. Collection-mallisto on täynnä naisellista, sensuellia eleganssia ja miesten malliston silmiinpistävää särmää kun taas diffuusiomallisto Versus tuo tyylikästä, hiukan provokatiivista kapinallisuutta nuorekkaaseen pukeutumiseesi. Sama rohkea linja on näkyvissä Jeans-mallistossa, jossa arkipäiväiset asut ovat kokeneet muodonmuutoksen räväkkäämpään suuntaan. Kruunaat tyylisi brändin halutuilla asusteilla kuten käsilaukulla ja kengillä, jotka täydentävät toisiaan tekemällä joka asustasi yhtenäisen kokonaisuuden.

Yhdistät helposti