Katalogi

Suositut filtterit
886 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Versace on muotitalo, jonka loisteliaat luomukset ovat sulostuttaneet huippumuodin ystävien elämää 70-luvun lopulta alkaen. Gianni Versacen perustamassa italialaismerkissä yhdistyvät tarkka trendien seuraaminen, luksus ja klassiset elementit. Merkin puoleen on siis syytä kääntyä, kun on tarvetta annokselle säihkettä vaatedesignin muodossa!

Versacea ei tunneta ainoastaan vaatedesignin ansiosta. Merkin laukut ja aurinkolasit saavat aikaan ihastuksen huokauksia vuodesta toiseen ja Versace-huivit ovat saavuttaneet klassikon aseman. Muotijätti on ottanut myös suvereenisti haltuun luksusta huokuvan katumuodin tennareineen ja asusteineen. Sen faneihin kuuluu niin räppäreitä kuin näyttelijöitäkin. Versaceen pukeudutaan niin gaalaillallisia, konsertteja kuin illanviettoakin varten!

Versace on säihkeen synonyymi

Versacen näyttävä ja runsas kullankimalteinen logo kuuluu muodin ikonien ykköskastiin. Runsaus ja kullanhohtoisuus ovat osa sen ilmettä muutoinkin: logoa toistavat kuviot ovat läsnä niin miesten näyttävissä kauluspaidoissa kuin naisten suloisissa uima-asuissakin. Se on myös laukkujen, vöiden ja jopa näyttävien korkeavartisten tennareidenkin yksityiskohta, joka ei taatusti jää huomaamatta.

Miesten valikoimaan kuuluu niin luksusta huokuvia vapaa-ajan vaatteita, kuten verryttelyhousuja ja tennareita, kuin klassisia loafereita, solmioita ja suoria housujakin. Merkki sopii siis ajattoman tyylikkään muodollisen asun luomiseen, mutta myös tyrmäävän tyylikkään vapaa-ajan asun koostamiseen näyttävine pusakoineen ja jalkineineen. Asukokonaisuuden voi viimeistellä kalvosinnapeilla ja näyttävällä vyöllä. Klassiseen merkkiin voi sonnustautua alusvaatteita myöden.

Naisten valikoimassa pääosassa ovat tietenkin klassisen kauniit aurinkolasit sekä käsi- ja olkalaukut. Ne huokuvat laatua ja luksusta ja säväyttävät vuodesta toiseen! Versacen kenkädesign hurmaa sekä naisellisuudellaan että näyttävyydellään: niin tennareissa kuin korkokengissäkin on päät kääntäviä yksityiskohtia ja näyttäviä väriyhdistelmiä. Myös uimapuvut ja bikinit ovat lumoavan kauniita!

Yhdistele ja sekoita