Mallisto / Vibe Harsløf

Suodatin (1)

49 tuotetta

Tanskalaisen Vibe Harsløfin koruissa kiteytyvät skandinaavisen designin parhaat elementit. Pelkistetyt muodot saavat seurakseen niin luonnosta kuin kaupungista inspiroituneita yksityiskohtia. Valitse oma suosikkisi!

Vibe Harsløf -korut henkivät Kööpenhaminan merellistä kaupunkikulttuuria

Tanskalaisen pitkän linjan korusuunnittelija Vibe Harsløfin oma tuotemerkki tuo korudesigniin raikkaan tuulahduksen Kööpenhaminan tunnelmaa, jossa skandinaavinen merimaisema kohtaa värikkään ja urbaanin nykykulttuurin. Pohjoismaisilla design-perinteillä on suuri merkitys näiden korujen synnyssä: pelkistetyksi hiotut siluetit ja veistoksellisen selkeät linjat antavat mallistoille niiden tunnistettavan ilmeen, ja materiaalina käytetään runsaasti esimerkiksi laadukasta sterling-hopeaa. Naisellisen sirojen korujen lisäksi kokoelmiin kuuluu myös miesten makuun suunniteltua, jykevämpää korutaidetta. Klassisen muotokielen ohella Harsløf on tunnettu rohkean persoonallisesta kädenjäljestään, jossa perinteiset korumateriaalit ja -värit saavat seurakseen kirkkaita sävyjä ja erikoisempia materiaaleja. Mielikuvituksellinen ote onkin nostanut Harsløfin myös hieman erilaista korumuotoilua suosivien urbaanien pukeutujien suosikiksi, ja hän leikitteleekin mielellään erilaisten alakulttuurien ja muotivirtausten kanssa. Olipa tyyli klassinen tai moderni, Vibe Harsløfin tuotanto pyrkii noudattamaan ajattoman designin filosofiaa: jokainen koru on suunniteltu kestämään käyttöä ja trendien vaihteluita. Siksi leikkisän otteen alla piilee aina pyrkimys mahdollisimman puhtaaseen ilmaisuun, josta kaikki ylimääräinen on hiottu pois.

Anna asullesi uniikki loppusilaus

Ajattoman ulkomuodon lisäksi minimalistisen muotoilun parhaisiin puoliin kuuluu sen monikäyttöisyys. Vibe Harsløf -korut löytävätkin helposti paikkansa mitä erilaisimmista tyyleistä ja tilanteista. Päivitä vanhat hopeakorvarenkaasi astetta kulmikkaammiksi ja jännittävämmiksi – graafisia linjoja noudattavat hopeakorvakorut antavat persoonallista särmää niin jakkupuvun kanssa kuin sporttisen rennossa casual-tyylissäkin. Jos taas kaipaat suurieleisempiä koruja esimerkiksi juhla-asun viimeistelijäksi tai pelkistetyn paitapuseron elävöittäjäksi, ripusta kaulaasi esimerkiksi kookkaalla helmiriipuksella varustettu kultaketju tai pue näyttävät rannerenkaat vaikkapa molempiin ranteisiisi. Ihanaa blingiä moderniin kaupunkipukeutumiseen antavat puolestaan kauniisti roikkuvat korvakorut ja paksummat kaulaketjut, jotka tuovat valloittavaa kontrastia kuluneen printtipaidan ja revittyjen farkkujen kanssa. Voit myös leikitellä korumetallien erilaisilla tekstuureilla ja yhdistellä vapaasti esimerkiksi hohtavan kiiltävää pintaa himmeään mattaan tai sileäksi hiottua metallia rönsyileviin koristekuvioihin. Vibe Harsløfin korujen perusajatuksiin kuuluu myös miellyttävä käytettävyys, joten liian raskaat ja epäkäytännölliset elementit on pyritty karsimaan minimiin. Lähde tutustumaan tanskalaisen design-helmen jännittäviin muotoihin!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua