Suodatin (1)

33 tuotetta

Vibram on sporttikenkien ehdoton edelläkävijä! Brändin juju on kengän pohja: ensimmäiset Vibramit valmistettiin jo 1930-luvulla vuorikiipeilyä varten ja niiden tarkoitus oli mahdollistaa erinomainen pito. Sittemmin Vibram on erikoistunut kepeisiin ja tyylikkäisiin sporttikenkiin. Se tunnetaan erityisesti Fivefingers-kengistä, joissa kullekin varpaalle on oma osastonsa.

Sporttikenkäbrändin valikoimiin kuuluu esimerkiksi juoksu-, vaellus ja kuntoilukenkiä. Vibram on edelläkävijä paljasjalkajuoksukenkien valmistajana. Ohuet kengät suojaavat jalkaa mutta mahdollistavat hyvän tuntuman maahan, joustavat ja ovat hurjan kevyet. Paljasjalkajuoksukengät mahdollistavat juoksukokemuksen, joka on lähellä paljain jaloin juoksua ilman huolta jalkapohjan satuttamisesta. Samaa teknologiaa hyödynnetään myös merkin muissa urheilukengissä. Ilmeeltään Vibramin paljasjalkajuoksukengät ovat raikkaita ja trendikkäitä.

Vibramin kengissä kohtaavat tyyli ja teknologia!

Vibramin kenkien ilmettä leimaa tiiviisti jalan muotoja varpaita myöden noudatteleva kumipohjainen malli, josta on tullut suorastaan muoti-ilmiö. Designissa laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin yhdistetään muotivärit ja makeat, funktionaaliset yksityiskohdat, kuten jalkapöydän ylittävät kauniit ja tukevat lenkit. Värivaihtoehtoja on runsaasti aina raikkaasta keltaisesta trendikkääseen mintunvihreään ja hurmaavaan violettiin. Minimalistisen tyylin ystävät arvostavat puolestaan mustia ja harmaita malleja. Vibramin kengät on ilo vetää jalkaan ja ne täydentävät erinomaisesti treenin tuottamaa hyvää oloa!

Kenkien ilme vaihtelee tietenkin myös käyttötarkoituksen mukaan. Vaelluskengät ulottuvat nilkkaan ja ovat muotokieleltään juoksukenkiä jykevämmät. Niiden värimaailma on maanläheinen ja ne suorastaan houkuttelevat kävelyretkelle luontoon! Juoksukengät ovat puolestaan kevyempiä, ja voit valita esimerkiksi harmaata, mustaa ja tehostevärejä yhdistelevän sporttisen mallin. Väriläiskien ystävät puolestaan ihastuvat näyttävään pinkkiin tai hehkuvaan siniseen! Salille, joogaan ja jumppaan sopivat kuntoilukengät ovat muotoilultaan minimalistiset ja jättävät jalan mahdollisimman paljaaksi. Makeat kuosit ja loistavat värit insipiroivat treenaamaan ja tekevät kokemuksesta parhaan mahdollisen!

Tutustu myös