Tiedossa on vallaton poikien viikonloppu mutta tyylikäs viikonloppukassi puuttuu. Miesten viikonloppukassit tulevat apuun, ja niiden tyylikkyydellä teet vaikutuksen myös kiireisellä työmatkalla. Sporttisemmat viikonloppukassit palvelevat ehkä seuraavalla turnausmatkalla, jolloin urheilullisuus saa näkyä myös pukeutumisessa.

Kesytä miesten viikonloppukassit omaan tyyliisi sopiviksi

Mikä on sinun weekender-tyylisi? Pukeudutko aina parhaimpiisi ja jopa sukkasi ja alusvaatteesi ovat viimeisen päälle silitetyt? Huoliteltu ulkonäkö ei tule ilmaiseksi vaan sen eteen on tehtävä töitä. Nyt on sinun aikasi, sillä muutkin miehet, ja suunnittelijat, ovat havahtuneet huolitellun ja tarkkaan räätälöidyn ulkonäön vetovoimaan. Tämä näkyy myös miesten viikonloppukassit -valikoimassa, joka on täynnä upeita nahkaisia viikonloppukasseja, joiden koruttoman moderni design sopii eleettömän tyylikkääseen bisnestyyliin puvun rinnalle. Musta luksuslaukku aidosta nahasta tekee taatun vaikutuksen, ja vastaa tarkkoihin vaatimuksiin, jotka tyylillesi asetat.

Onko tyylisi boheemi tai ihailet retro-muotia? Ehkä diggailet musiikkiakin? Etkä ota tyyliäsi liian vakavasti vaan uskallat näyttää persoonallisuutesi pukeutumisessasi. Keilalaukkumalliset vintage-henkiset viikonloppukassit saattavat olla mieleesi. Värikkäiden retro-kassien design hehkuu juuri sopivasti menneiden vuosikymmenten vintage-henkeä. Ruskea, nahkainen viikonloppukassi voisi sopia esimerkiksi 60-lukua henkivän slim fit -pukusi seuraksi. Toisaalta se istuu myös rentoon tyyliin farkkujen, paidan ja nahkarotsin kanssa. Värikkäämpi laukku voisi olla hauska preppy-henkisessä tyylissä chinojen, rennon neuleen ja loafereiden kera. Tai ota mallia seiloriromantiikasta ja valitse rento putkikassi korostamaan räätälöityä villakangastakkiasi. Vakoilijaelokuvien inspiroima tyyli voisi rakentua tyylikkään viikonloppukassin, hatun ja trenssin ympärille.

Maailmalla matkaava mies tykästyy erä- ja seikkailu-henkisten merkkien valikoimaan, joiden designiin on haettu inspiraatiota tutkimusmatkailijoilta. Heitä reppumallinen viikonloppukassi olalle ja vaelluskengät jalkaan, ja seikkailu voi alkaa! Repuksi taipuvat miesten viikonloppukassit, joissa on rutkasti kätevää taskutilaa sopivat myös sporttailevan miehen tyyliin tai rennompaan farkkutyyliin.

Tutustu myös