Matkakassit & matkalaukut

Naisten viikonloppukassit

Mikään ei helpota kiireisen naisen elämää samalla tavalla kuin viikonloppukassi. Hiukan käsilaukkua isommat viikonloppukassit ovat nopeasti valmiina mihin tahansa lyhyeen matkaan city breikeistä kylpyläviikonloppuihin.
Hinta
29
29
445
445
Käyttövinkki

64 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
WEEKEND BAG - Viikonloppukassi - blue K/IKONIK NYLON WEEKENDER - Viikonloppukassi - black ZIP - Viikonloppukassi - scarlet ZIP - Viikonloppukassi - dark teal ZIP - Viikonloppukassi - smoke Viikonloppukassi - navy/cognac Viikonloppukassi - washed black/cognac TOO FAR - Viikonloppukassi - heritage heather Viikonloppukassi - washed olive/cognac WEEKEND BAG - Viikonloppukassi - smoke TOO FAR - Viikonloppukassi - blue NOVEL - Viikonloppukassi - black mini floral KOPENHAGEN - Viikonloppukassi - black DUFFEL - Viikonloppukassi - dark teal Viikonloppukassi - melange black DUFFEL - Viikonloppukassi - scarlet WEEKEND BAG - Viikonloppukassi - scarlet Viikonloppukassi - black Viikonloppukassi - cognac Viikonloppukassi - black ART - Viikonloppukassi - grey NOVEL - Viikonloppukassi - raven crosshatch Viikonloppukassi - coated twill black Viikonloppukassi - black ART - Viikonloppukassi - black NOVEL - Viikonloppukassi - winetasting crosshatch FOREST - Viikonloppukassi - black Viikonloppukassi - taupe HOLDALL - Viikonloppukassi - black FOLDAWAY OVERNIGHT - Viikonloppukassi - plaster pink/navy Viikonloppukassi - light turquoise Viikonloppukassi - coated twill olive Viikonloppukassi - black DAY GWENETH WEEKEND - Viikonloppukassi - black BALL BAG - Viikonloppukassi - cognac Viikonloppukassi - black GWENETH - Viikonloppukassi - brown UNIFY DWELL - Viikonloppukassi - black Viikonloppukassi - multicolor NOVEL - Viikonloppukassi - twilight blue/black

Naisten viikonloppukassit ovat tyylikäs lisä urbaanin naisen tyyliin – ja laukkukokoelmaan! Hurmaavaan viikonloppukassivalikoimaan kuuluu tyylikkäitä nahkalaukkuja, muodikkaita kangaslaukkuja ja trendikkäästi kuvioituja kasseja. Olit sitten lähdössä viikonloppulomalle johonkin Euroopan pääkaupungeista tai mökkireissulle ystävien seurassa, löydät taatusti reissun tunnelmaa ja tyyliäsi täydentävän kassin, jota on ilo kantaa.

Naisten viikonloppukassit ovat erinomainen vaihtoehto repuille ja matkalaukuille – etenkin kun kyse on tyyliseikoista. Nämä laukut sopivat saumattomasti jakkupukujen, housuasujen ja mekkojen seuraksi! Niiden ilme määrittyy paitsi käyttötarkoituksen myös yleisten laukkutrendien mukaan. Joukkoon mahtuu retrohenkisiä olkalaukkuja, sporttisia putkikasseja ja glamouria huokuvia klassikoita.

Naisten viikonloppukassit viimeistelevät täydellisen laukkukokoelmasi

Klassisimmat naisten viikonloppukassit huokuvat luksusta ja ajatonta laukkumuotia. Nahkalaukut hillityissä sävyissä – ruskeina tai mustina – kulkevat matkoilla mukana vuodesta toiseen aina yhtä muodikkaina. Muuten minimalistinen ilme rikotaan kauniilla, perinteisillä yksityiskohdilla, kuten soljilla ja saumoilla. Laukku on helppo yhdistää niin kynämekkoon ja korkkareihin kuin haalariasuun ja siroihin tennareihinkin.

Klassinen ilme ei tietenkään ole aina riippuvainen materiaaleista. Myös erilaiset kangaskassit kuuluvat naisten viikonloppukassien klassikoiden joukkoon! Ruskealla nahalla vahvistetut hillityn väriset kankaiset viikonloppukassit ovat paitsi trendien huipulla myös sopivat loistavasti niin rennon loma-asun jatkeeksi kuin muodollisempaankin tyyliin. Heitä tilava kangaskassi olalle, oli ylläsi sitten farkuista, nahkanilkkureista, paitapuserosta ja bleiseristä koostuva asu tai maksimekko, slip on -tennarit ja hellehattu!

Viikonloppukassi voi myös olla muutoin minimalistisen asukokonaisuuden väriläiskä. Silloin valinta osuu tietenkin trendikkäästi kuvioituun, näyttävään kassiin!

Yhdistele ja sekoita