Suodatin1

Vingino
Mallisto

416 tuotetta

Löytyykö teidänkin perheestänne pirpanoita, joiden mielestä pukeutuminen on erityisen hauskaa? Ehkä poikasi tai tyttäresi seuraa uteliaana vierestä, kun kahlaat uusimpia muotilehtiä läpi. Hollantilainen Vingino tietää, että myös lapset voivat nauttia muodikkaista vaatteista eikä mukavuudesta ja laadukkuudesta tarvitse luopua, vaikka suunnittelussa pitäisikin vähän hauskaa. Brändi luo lapsille värikkäitä ja näyttäviä vaatteita, joilla vaatekaappi raikastuu ja riemastuu hetkessä.

Vingino luo lapsille persoonallisen omintakeista muotia

Vinginoon ihastuvat myös vaatteistaan tarkat naperot, sillä se panostaa vaatteiden yksilöllisyyteen ja laadukkuuteen. Vaatteet ovat myös täynnä trenditärppejä, kuten maastokuviota, pastellisävyjä, farkkujen revittyjä pintoja tai metallisena hohtavia tennareita. Trendejä ei luoda ainoastaan aikuisten iloksi, vaan ne tuovat myös lasten vaatekaappiin uusia jujuja. Lasten pukeutumisessa hauskuus ja laadukkuus korostuvat, eikä joka ikisen vaatteen tarvitsekaan olla muodikas, mutta trendit tuovat perusvaatteiden rinnalle jotain erityistä, johon on kiva pukeutua esimerkiksi ensimmäisenä koulupäivänä tai synttäreillä. Aloitteleva trendsetteri saattaa hyvinkin ihastua juuri Vinginon vaatteisiin, joissa näkyy hollantilaisen mutkaton ja kokeileva suunnittelutyyli – ja ehdottomasti inspiroiva!

Vinginon vaatteiden yhdisteleminen on superkivaa!

Brändi tarjoaa innokkaalle pukeutujalle aina vauvasta teini-iän kynnykselle vaatteita, joita on helppo yhdistellä keskenään ja muiden vaatteiden kanssa. Brändin vaatteista ei puutu menoa ja metkuja, vaan hauskat yksityiskohdat, veikeät kuviot ja trendikkäät värit tekevät niistä helposti lasten suosikkeja. Ehdottomasti kannattaa silmäillä läpi Vinginon tennarit, jotka on ihan pakko yhdistää brändin tyyliteltyihin lasten farkkuihin. Biker-polvipaikat, revityt yksityiskohdat tai tehosteena toimivat tikkaukset saattavat olla juuri se juju, johon lapsi ihastuu. Tennareiden valikoimasta löytyvät ajankohtaiset valkoiset tennarit niin kirkkain värein ja kuvioin koristeltuina kuin tyylikkäästi kimaltavina ja hohtavina. Coolit tennarit ja farkut on jokaisen lapsen suosikkipari, joka toimii hyvänä pohjana mille tahansa asulle. Siisti kauluspaita tai pikeepaita toimii niin juhlissa kuin koulussa. Rento t-paita ja huppari on monen lapsen arkiyhdistelmä. Päälle voi vetäistä brändin rennon armeijahenkisen takin tai siistin tikkitakin. Lasten asun voi viimeistellä värikkäillä asusteilla, kuten laukuilla ja koulurepuilla.

Yhdistät helposti