Suodatin (1)

51 tuotetta

Anglomania on Vivienne Westwoodin päämalliston nuorekkaampi sisarmallisto, jossa yhdistyvät brit chic ja suunnittelijalle ominaiset punk-elementit. Graafiset linjat ja värimaailma tekevät vaatteista vakuuttavan hienostuneita, ja kuitenkin niihin kätketty punk-henkisyys tulee vahvasti esiin.

Graafisuudestaan huolimatta Anglomanian malliston vaatteet voivat olla myös naisellisen pehmeitä. Graafista värimaailmaa täydentävät tehostevärit, joita voit hyödyntää naisellisen vahvassa tyylissäsi. Upeat trikoomekot ja paidat ovat malliston parasta antia, sillä ne on helppo yhdistää eri tyyleihin ja tilanteisiin – niin vapaa-aikaan kuin juhlaan.

Vivienne Westwood Anglomania on itsevarman tyylittelijän luottomerkki

Vivienne Westwood Anglomania yhdistää kauniisti ranskalaisen ja englantilaisen designin parhaat puolet: englantilainen räätälöity charmi ja ranskalaisen vaativat linjat – ja tietenkin ripaus kapinallisuutta, joka johdattaa suunnittelijan alkutaipaleeseen Kings Roadille. Kun haluat lisätä sopivan ripauksen punkkia ja kuitenkin arvostat puhtaita linjoja ja morderneja siluetteja, voivat Vivienne Westwood Anglomanian vaatteet viedä sydämesi.

Uudista toimistotyylisi Vivienne Westwood Anglomania -malliston upeilla mekoilla ja paidoilla, joissa väljät ja maskuliiniset linjat kohtaavat naisellisen siluetin ja toisaalta erikoiset leikkaukset tuovat muuten graafiseen lookiin elävyyttä. Trikoomekko sopii niin toimistolle, juhlaan kuin kiireiseen vapaa-aikaankin. Tyylikkyys voi nyt olla helppoa ja nopeaa – imarteleva mekko ja upeat korolliset avokkaat, eikä muuta!

Tai miten olisi vekitetty tai ruudutettu hame kauluspaidan kaveriksi. Sopii työtyyliin, sunnuntaibrunssille tai vaikka illanviettoon. Jalkaan voit sujauttaa terävät nilkkurit, joissa voisi olla jopa muutama niitti koristamassa itsevarmaa tyyliäsi, jossa piilee ripaus 70-luvun nuorta kapinallista. Suuremmat pliseeraukset ja kauniisti laskeutuvat kankaat tuovat vekkihameeseen ylellisyyden tuntua. Ja toisaalta volyymi hameen helmoissa luo kontrastin esimerkiksi lyhyen ja tyköistuvan yläosan kanssa. Voisiko tämä olla sinun uusi lempimerkkisi, jossa kohtaavat huippusuunnittelu ja chic punk-asenne?

Yhdistele ja sekoita