Suodatin1

180 tuotetta

Vivienne Westwood, provokatiivisen punkmuodin luoja, pioneeri ja kuningatar Elisabetin fanittama. Mitä muuta tarvitsee enää sanoa? Vivienne Westwoodin rajoja rikkovat luomukset ovat vakiokaluste Hollywoodin punaisella matolla ja hyvä esimerkki siitä, miten katumuoti ja haute couture elävät symbioosissa.

Anarkiasta ammentava Vivienne Westwood ei kumartele valtavirtaa. Suunnittelija aloitti uransa myymällä itse suunnittelemiaan vaatteita lontoolaisen Malcolm McLarenin "Let it Rock" -kauppaan, jonka asiakkaita olivat punkkarit. Kaupassa myydyistä vaatteista tuli myöhemmin tunnettuja punk-muodin klassikkoja, joita muun muuassa Sex Pistols teki tunnetuksi. Ensimmäisen kerran Vivienne Westwoodin suunnittelemia vaatteita nähtiin catwalkilla 1981, kun hän julkaisi mallistonsa Pirate. Mallistossa Westwood yhdisti perinteiset räätälöintitekniikat punkiin.

Uskalla erottua massasta ja valitse Vivienne Westwood

Lontoon punk-aallon harjalla 1980-luvulla ratsastanut Westwood ei ole unohtanut juuriaan vaan yhdistää edelleen sulavasti punk-vaikutteet klassikkoihin. Yllätykselliset yksityiskohdat ja graafiset leikkaukset tuovat mielenkiintoa vaatteisiin. Musta ja ruutu ovat vallitsevat kuosit mallistojen vaatteissa, ja rosoiset materiaalit tuovat sopivan ripauksen punk-asennetta vaatteisiin.

Vivienne Westwoodin vaatteet ovat luodut itsevarmalle, rohkealle naiselle, joka uskaltaa ottaa kantaa ja erottua massasta. Hyvänä esimerkkinä tästä Helena Bonham Carter, joka nähdään yleensä aina Westwoodin upeissa haute couture -puvuissa punaisella matolla. Saavu sinäkin näyttävästi juhliin, pukeudu epäsymmetrisesti leikattuun mustaan mekkoon tai kokovalkeaan paitamekkoon. Westwoodin juhlamekot ja niin arkimekotkin ovat puhdaslinjaisia, lisäefektin niihin tuovat erikoiset leikkaukset, laskokset tai optiset grafiikat kankaassa. Bisnespukeutumiseen tuot lisämaustetta epäsymmetrisellä mustalla topilla, jonka voit yhdistää naiselliseen kynähameeseen. Sujauta vielä jalkaan Vivienne Westwoodin suositut, Melissan kanssa yhteistyössä suunnittelemat Anglomania-kumiballerinat, ja pitkä työpäivä ei tunnu niin raskaalta. Anglomania-malliston kumiballerinat ovat Hollywood-kaunottarien suosiossa, esimerkiksi Katy Perry viihtyy niissä, eikä ihme sillä nämä kumikengät ovat elegantit, mukavat ja syötävän söpöt. Kumikenkiä on myös korollisina sekä sandaali-mallisina. Mustat, korolliset kumiavokkaat voit yhdistää Westwoodille ominaiseen mustaan minimalistiseen A-linjaiseen, vekitettyyn hameeseen ja valkoiseen herrasmaiseen, muotoon ommeltuun paitapuseroon ja tyylipuhdas goth chic -tyyli Wednesday Adamsin tapaan on valmis.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista