Katalogi

Suositut filtterit
163 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Von Dutch tarjoaa nuorekkaita vapaa-ajan vaatteita

2000-luvun alkupuolella perustettu Von Dutch on erityisesti populaarikulttuuria ja musiikkimaailmaa pidempään seuranneille tuttu vaatemerkki, jonka tuotteita muusikot ja tv-kasvot ovat aikojen saatossa käyttäneet ja näin lisänneet merkittävästi yleistä kiinnostusta brändiä kohtaan. Vaatemerkin nuorekas ja värikäs tyyli istuu hienosti ennen kaikkea urbaaniin ympäristöön.

Brändin historiassa kenties tunnetuimpia vaatekappaleita ovat olleet sen luomat ikoniset, verkkoperillä varustetut lippalakit. Näitä löytyy luonnollisesti edelleen Von Dutchin valikoimasta, mutta tarjolla on myös suuri määrä muutakin nuorekasta vapaa-ajan vaatetusta erilaisten tyylien iloisessa kirjossa.

Nykyisellään tämä mielenkiintoinen ja kattavan valikoiman erilaisia vapaa-ajan vaatteita tarjoava vaatemerkki pyrkii toiminnallaan kohti huippumuodin ja rennon katumuodin kultaista keskitietä. Brändin tuotteiden on tarkoitus olla mukavia, laadukkaita, trendikkäitä ja uniikkia särmää tarjoavia vaatteita, joiden joukosta voi valita sekä katseita kerääviä erikoiskuoseja että rauhallisempaa karismaattisuutta huokuvia hillitympiä malleja.

Luonnonmukaista katumuotia Von Dutchin tahdissa

Von Dutch on toimintatavoiltaan jatkuvasti kehittyvä ja trendikkään ajankohtainen vaatemerkki. Toiminnassaan ja tuotteissaan se pyrkii tasaisesti toimimaan ekologisemmin ja eettisemmin. Tuotevalikoimassa se näkyy brändillä jatkuvasti kasvavana määränä luonnonmukaista katumuotia, joka ovat valtaosin valmistettu luomumateriaaleista. Nämä tuotteet erotat meillä Zalandolla helposti vihreästä kestävä kehitys -merkistä, jonka saavat tuotteet, joiden valmistuksessa on keskitytty erityisesti ekologisuuteen.

Brändin luomumateriaaleja sisältävissä tuotteissa näitä ekologisia materiaaleja on pääosin vähintään 70 prosenttia. Luomumateriaalit on kasvatettu ilman synteettisiä torjunta-aineita tai muuntogeenisiä siemeniä. Kyseinen kasvatustapa vähentää muun muassa merkittävästi veden kulutusta ja on täten luonnolle huomattavasti vähemmän kuluttavaa.

Von Dutchin kestävään kehitykseen nojaavilla valmistustavoilla tehtyjä vaatteita löydät kymmeniä, ja näiden joukosta voit bongata esimerkiksi jokaiseen päivään sopivia rentoja t-paitoja sekä toppeja. Hienoja ja luonnonmukaisesti valmistettuja, pääosin luomupuuvillasta valmistettuja verryttelyhousuja voit käyttää trendikkäästi vapaa-ajalla tai ihan vain kotona rentoutuessasi.

Von Dutch korostaa rohkeaa ja erilaista pukeutumista

Vaatemerkin vaatteissa on havaittavissa iloista nuoruuden uhmaa ja rentoutta. Brändin vaatteet soveltuvatkin loistavasti kaikille, jotka haluavat löytää käytännöllistä, mutta rohkeaa, erilaista ja tyylikästä vapaa-ajan vaatetusta. Näissä tamineissa voit lähteä yhtä hyvin kavereiden kanssa ostoskeskukseen kuin perheen kanssa sukulaisille vierailemaan.

Von Dutch tarjoaa siistejä vaatemalleja niin naisille kuin miehillekin, ja luonnollisesti useissa eri kokoluokissa. Useiden unisex-mallisten tuotteiden, kuten ikonisten verkkoperälippisten, lisäksi valikoimasta löytyy kaikille rohkeaa ja hauskaa katumuotia etsiville paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Miesten vaatteiden puolella löydät muun muassa komeita takkeja ja hauskan värikkäitä reisitaskuhousuja. Naisten mallistosta puolestaan poimit mukaan vaikka rohkeat topit, rennot collegepuserot tai aina varman farkkumekon.

Rohkeuden ja positiivisen erilaisuuden lisäksi brändin tuotteissa on sopiva määrä leikkisyyttä ja kokeilunhalua. Kukilla ja tiikereillä kuvitettu bombertakki ja lukuisat mallit komeine liukuvärjättyine kuoseineen houkuttelevat kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä merkin hauskoista vaatteista. Kenties arkesi kaipaa hieman piristystä? Tervetuloa tutustumaan Von Dutch -tuotteiden laajaan valikoimaan Zalandolle!