Mallisto / Vossen

Suodatin (1)

47 tuotetta

Kaipaatko koti-iltoihin ylellistä ja tyylikästä vaatetta? Vossen valmistaa upean näköisiä kylpytakkeja naisille, miehille ja lapsille. Ne antavat miellyttävää lämpöä ja pehmeyttä ihaniin aamuihin ja lempeisiin iltahetkiin.

Uranaisen työpäivä on usein hektinen ja stressaava. Kun viimein pääset kotiin lepäämään, järjestä kunnollinen hemmotteluilta itsellesi! Jos rakastat saunomista, on rentouttavien löylyjen jälkeen ihanaa kietoutua suloisen pehmoiseen kylpytakkiin. Vossen on suunnitellut takkejaan erityyppisiin tarpeisiin. Pidätkö esimerkiksi laajasta hupusta tai eleganteista shaalikauluksista? Myös miesten takeissa on vaihtoehtoisesti muhkeaa ylellisyyttä ja ohuempia kankaita. Tee kotiasusta täydellinen lisäämällä siihen trendikkäät aamutossut. Ovatko suosikkisi korkeavartiset vai kevyet pistokkaat? Lapset viihtyvät miellyttävän tuntuisissa kylpytakeissa ennen nukkumaanmenoa. Suojaa pikkuiset jalat viileydeltä kauniisti kuvioiduilla kotikengillä, jotka ovat samaa tyyliä takin kanssa!

Vossen tekee tasokasta tyylikkyyttä

Vossen on suunnitellut naisten takkeihin kauniita ja selkeitä yksityiskohtia. Kietaise kylpytakkisi sopivan kokoiseksi asianmukaisella vyöllä, joka on samalla hyvännäköinen detalji muodikkaassa kotiasussa. Feminiinisyyttä edustaa esimerkiksi liepeiden sievä röyhelö. Myös miesten kylpytakeissa on kivannäköistä vohvelikangaspintaa ja lisäksi hillittyä maskuliinista tekstuuria. Kuosit ovat klassishenkisiä ja hienostuneita. Lasten takit seurailevat aikuisten simppeliä tyyliä.

Vossen on valinnut iloksesi syviä ja voimakkaita värejä, jotka hehkuvat houkuttavan karamellin tavoin. Pidätkö yhteen sointuvista väreistä? Naisten ja miesten kylpytakeissa on viehättävää kaksivärisyyttä, joka lisää asusi näyttävyyttä. Hillittyjä sävyjäkään ei ole unohdettu. Lapset ovat saaneet värikylläiset kotiasut, jotka voit tietenkin sovittaa myös kylpyhuoneen muuhun sisustukseen.

Kiedotko yleensä kylpytakin naisellisen pyjaman päälle ja kipaiset hakemassa aamun lehden postilaatikolta? Vossen tekee edustavaa tyyliä, jolla kelpaa kulkea saunakerrokseen tai vaeltaa iltauinnille kesämökillä. Voit sovittaa miehekkään kylpytakkisi sopiviin rantakenkiin. Takit on helppo yhdistää myös lasten iloisesti kuvioitujen pyyhkeiden kanssa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista