Suodatin

Naisten vyölaukut

888 tuotetta

Haikailetko uuden kesäihastuksen perään? Tässä sinulle kumppani, joka pysyy taatusti rinnallasi, tai lanteillasi, kesän seikkailusta toiseen. Se on luotettava, fiksu ja erittäin hyvännäköinen – täydellinen kesäromanssi siis – ainoa ongelma voikin olla, että tämä romanssi jatkuu jopa talven yli. Upeat naisten vyölaukut odottavat uusia seikkailuja kanssasi!

Naisten vyölaukut ihastuttavat käytännöllisyydellään! Vyölaukun paras piirre onkin se, että se kulkee mukana todella vaivattomasti, kuin huomaamatta. Kuitenkin vyölaukuista on jälleen tullut yhtä lailla trendikäs asuste, joka uhkaa jopa reppujen suurta suosiota. Erityisesti se sopii kesän reissuihin ja rentoon festarityyliin.

Naisten vyölaukut palaavat aina huippumuotiin

70-luvun diskohuumassa, rullaluistinbileiden välkkyvissä valoissa näyttävä vyölaukku oli pakollinen statement-asuste. Aerobic-vuosikymmenkään ei säästynyt vyölaukkujen lumolta, ja ysärillä jokaisella kiireisellä naisella ja nuorella roikkui viileä vyölaukku lanteillaan. 2000-luvulla tv-hahmo ja muoti-ikoni Carrie Bradshaw nähtiin Guccin fanny packissä. Vyölaukku on kulkenut siis pitkän matkan ja se näkyy moderneissa vyölaukuissa hienostuneina merkkilaukkuina, sporttisina nylonlaukkuina ja boheemeina hapsulaukkuina. Yksi asia on kuitenkin varmaa: kun olet pujottanut yllesi tyylikkään vyölaukun, paluuta ei ehkä enää ole.

Rokkaa vyölaukkua hienostuneesti. Voisiko suosikkimerkkilaukkusi olla nyt vyölaukku, joka tuo sopivasti chiciin lookiin urbaania kulmaa ja toisaalta vintage-fiilistä. Yhdistä trendikkään leveälahkeiset housut, paitapusero ja nahkainen vyölaukku korollisiin avokkaisiin. Musta sporttinen vyölaukku voi olla sporty chic -tyylisi viimeistelevä rento asuste, joka kurkistaa trenssisi alta.

Erityisesti vyölaukut ovat menevän biitsimimmin tai reppureissaamiseen hurahtaneen matkailijan luottokumppaneita. Skeittimerkkien sporttiset naisten vyölaukut sopivat myös farkkujen ja t-paidan kaveriksi, kun riennät kaupungille asioille. Kaipaako festarilookisi vielä viimeistä silausta, voisiko se olla boheemi hapsuvyölaukku, joka varmistaa, että tärkeät tavarat pysyvät tallella?

Yhdistät helposti