Suodatin1

Wallis
Mallisto

960 tuotetta

Wallis on hauska, kevyt ja huoleton. Merkki tunnetaan erityisesti sen ihanista mekoista ja trendikkäistä takeista. Löydät mallistosta niin vintage-henkisiä retroaarteita kuin malleja, jotka ovat täynnä modernia särmää. Jos rakastat naisellisen viehkeää muotia ja sinun pitäisi pukeutua koko loppuelämäsi vain yhteen merkkiin, se voisi hyvinkin olla Wallis!

Wallis on kuten mikä tahansa brittiläinen vaatemerkki, se omaa pitkän historian muodissa. Raphael Nat Wallis avasi ensimmäisen Wallis-liikkeen 1923, Chapel Marketissa, Islingtonissa. Merkki keräsi ihailijoita heti alusta alkaen nimen omaan kauniiden mekkojensa ja takkiensa ansiosta. 50-luvulla merkki tuli tunnetuksi Pariisin kokoelmistaan: Wallis kopioi pariisilaisten merkkien couture-vaatteita luvallisesti. Kopioista tuli suosittuja lontoolaisten naisten keskuudessa taustasta riippumatta.

Wallis tuo mekot takaisin vapaa-ajan tyyliin

Kuinka usein pukeudut naisellisen hulmuavaan tai muotojasi imartelevaan mekkoon arkena? Et tarpeeksi usein, eikö vain? Mekot ovat ehdottomasti naisten muodin herkullisin vaate, mutta nykynainen valitsee liian usein housut jalkaansa. Mitä jos kääntäisit tyylisi päälaelleen ja alkaisitkin käyttää mekkoja joka päivä. Kokeile vaikka viikon verran, ja huomaat kuinka olosi muuttuu ja itsevarmuutesi kasvaa kohisten. Eivätkä sivusta katsojatkaan varmasti pahastu uutta ihastuttavaa mekkominääsi.

Nyt kun olet päättänyt pukeutua mekkoon ainakin viisi kertaa viikossa, niin tarvitset useamman mekon tuomaan vaihtelua. Miten olisi liehuvat helmat ja näyttävä kukkaprintti? Vai keimailisitko polka dot -palloissa? A-linjainen mekko voisi olla luotto-lookisi niin ensitreffeillä kuin kesän juhlissakin. Imartelisiko sinua kotelomekko? Onko tyylisi moderni? Kokomusta mekko toimii aina, missä ja milloin tahansa, musta väri on aina elegantti. Kukkia saa myös graafisina tai itämaisina.

Toisaalta mekot ovat hyvin monipuolisia juuri siitä syystä, että sama mekko istuu pienellä ehostuksella niin vapaa-aikaan, työhön kuin juhlaankin. Voit yhdistää saman mekon bleiserin kanssa toimistolle, farkkutakin kanssa elokuvailtaan ja pitkän villakangastakin kanssa illanviettoon.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua