Mallisto / Warehouse

Suodatin (1)

621 tuotetta

Röyhelöt ja kukkaprintit ovat osa voimakkaan naisen tyyliä siinä missä nahka ja niititkin. Englantilainen Warehouse perustettiin juuri naisten pukeutumisen vapautumisen aikoihin. Merkin ensimmäinen liike avattiin vuonna 1976 kulttuurisesti monimuotoiseen Lontooseen. Vaatemerkin tavoitteena oli tehdä muodista helppoa niin käytettävyydeltään kuin saatavuudeltaan. Mallistot oli suunnattu itsenäiselle ja omaa feminisyyttään korostavalle naiselle. Merkin suosio on 1970-luvulta lähtien kasvanut ja levikki laajentunut Lontoon Duke Streetilta maailmanlaajuiseksi. Warehousen suunnittelufilosofia on kuitenkin pysynyt muuttumattomana – aikaansa seuraavaa vaatesuunnittelua, jonka tarkoituksena on korostaa käyttäjänsä naiseutta.

Aito Warehouse-nainen tietää makunsa ja uskaltaa toteuttaa tyyliään sen mukaisesti. Tyylin ytimessä ovat aina monipuolisuus ja valinnanvapaus. Naisellista ja rohkeaa tyyliä voivat edustaa niin herkät laskokset kuin sähäkät eläinprintit. Brittimerkin suunnittelussa otetaan huomioon naiseuden monet ilmenemismuodot. Sesonkien virtauksia seurailevat mallistot pitävät aina jotain uutta ja mielenkiintoista sisällään, mutta eivät sorru kertakäyttöisyyteen. Vaatteiden leikkauksissa ja printeissä huomioidaan aina niiden muokattavuus vaihtuvan muodin mukaiseksi. Lontoolaisbrändin suunnittelussa on myös mukana ripaus boheemiutta. Väljät linjat ja orientalismia henkivät printit vievät ajatukset trooppiseen ilmastoon ja kuumiin kesäiltoihin.

Naisellisen tyylin asiantuntija Warehouse palvelee monia eri makuja!

Warehouse-filosofian mukaan se, mitä puet päällesi, vaikuttaa myös kantajansa itsetuntoon ja olemukseen. Merkin suunnittelussa erityisen tärkeää ovat vaatteiden oikea mitoitus ja seksikkyys ilman turhaa paljastelua. Sirot topit, 60-lukua henkivät neuleet ja laskeutuvat paidat ovat naisellisia yläosia parhaimmillaan. Printilliset yläosat toimivat asun kiinnekohtana. Kokeile esimerkiksi romanttista kukka-kuviota tai kiehtovaa atsteekki-printtiä. Väljyys ja runsaat linjat ovat alaosissa vallitsevia tyyliteemoja. Laskeutuvat capri-malliset housut ovat ihanteelliset sekä kesäiselle purjehdukselle että alkusyksyiselle kaupunkikävelylle. Kotelomekot ja vyötärön esiin tuovat fiftarimekot ovat lontoolaismerkin mallistojen vastine supernaisellisuutta janoaville.

Imartelevan asun ainekset ovat yksinkertaiset - vartaloa korostavat leikkaukset ja omaan ihonsävyyn ja hiuksiin sopivat värit. Warehouse-vaatteet ovat helposti yhdisteltäviä paitsi keskenään myös muiden lempivaatteidesi kanssa. Pue kynähame valkoisen t-paidan kanssa ja sujauta olalle shopping bag -mallinen laukku – täydellinen kaupunkiasu on valmis! Pukeutumisessaan leikkisyyttä arvostava yhdistää fiftarihenkisen kellohelmamekon kaupunkitennareihin. Reipas poninhäntä tai klassinen nuttura kruunaavat asun ja jatkavat asun nostalgista henkeä, jota modernit tennarit kuitenkin sopivassa määrin rikkovat.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua