Wåven luo modernia denim-muotia, josta kumpuaa vahvasti puhdaslinjainen skandi-estetiikka. Voisikin kuvitella, että kyseessä on skandinaavinen vaatemerkki. Wåven on kuitenkin brittiläinen ja nuori brändi, joka perustettiin 2014. Sen puhdas, minimalistinen ja moderni design vetosi hyvin nopeasti moderniin brittiläistä high end -muotia kuluttavaan farkkukansaan, joka inspiroituu innovatiivisesta, käytännöllisen mutkattomasta, aikaa kestävästä ja huippumodernista denim-muodista.

Wåven hehkuu skandinaavisen minimalistista voimaa

Wåvenin valikoimasta kumpuaa intohimo kuvataidetta, arkkitehtuuria ja puhtaita geometrisiä muotoja kohtaan - näiden lisäksi brändi inspiroituu pohjoismaisesta muotokielestä, jota sävyttävät pohjoismaisen luonnon voimat ja luonnossa dominoivat puhtaat linjat ja hillityt, neutraalit sävyt. Luonnollisuus kuvaakin hyvin tyyliä, johon merkkiin mieltynyt tyylittelijä helposti ihastuu. Kauniit vaalean sinisen ja vahvan indigonsinisen sävyt värittävät Wåvenin mallistoja ja vahvistavat skandinaavisen seesteistä tunnelmaa. Merkin muotokieli on kaikessa puhtaudessaan kiinnostavaa, sillä siinä hyödynnetään erilaiset tekstuurit, sävyt, yksityiskohdat ja terävät leikkaukset, jotka tuovat vaatteisiin rytmikkyyttä. Design koteloi, käärii ja kerrostaa kankaita taidokkaasti panostamalla aina erityisesti istuvuuteen ja laadukkaisiin materiaaleihin.

Wåvenin moderni denim-muoti muuntautuu tyylistä toiseen

Kaikessa minimalistisuudessaan Wåven muuntautuu moneen eri tyyliin täydellisesti. Erityisesti merkin farkkutakit kannattaa silmäillä läpi, sillä niissä on reilusti ilmeikkään autenttista asennetta, joka sopii täydellisesti urbaaniin muotiin, olit sitten alternative-nuori, hipster-henkinen herrasmies, chic-tastic fashionista tai laatua arvostava klassinen pukeutuja. Retroa fiilistä henkivät farkkutakit voi sovittaa tyylikkäästi merkin skinny-farkkuihin, t-paitaan ja tennareihin. Erityisesti naisille merkki luo hienostunutta haute couture -henkistä farkkumuotia, jossa väljät siluetit ja graafiset leikkaukset tuovat mieleen hetkittäin Muumimaailman asukkaiden erikoisen kiehtovan tyylin. Farkut ovat merkin erityisalaa: revityt pinnat, huolittelemattomat puntit ja erilaiset paikat ja tikkaukset tuovat denim-tyyliisi uniikin ilmeen. Farkkujen rinnalle merkki luo jännittävin kuvioin koristeltuja ja yksivärisiä kauluspaitoja - merkin vaatteita on helppo yhdistellä keskenään ja muiden merkkien kanssa.

Yhdistele ja sekoita