Mallisto / Wemoto

Suodatin (1)

44 tuotetta

Wemoto tuo eurooppalaiseen katumuotiin tuulahduksen saksalaista tyylikkyyttä. Sen designin tärkeimpiin elementteihin kuuluvat pelkistetyn graafiset linjat, minimalistinen keveys ja kuulaista sävyistä koostuva väripaletti. Nämä vaatteet on luotu urbaanista katutyylistä inspiroituville naisille ja miehille, jotka osaavat arvostaa sekä tämän päivän tuoreinta designia että ajatonta klassisuutta. Wemoto-vaatteilla luot helposti oman näköisesi asukokonaisuuden niin huolettomaan arkeen, skarppiin työtyyliin kuin hienostuneen särmikkääseen iltapukeutumiseenkin.

Wemoto – pelkistetyn urbaania street wearia Saksasta

Saksalainen Wemoto Clothing on piristänyt eurooppalaisen nykymuodin kirjoa vuodesta 2003 alkaen. Se sai alkunsa, kun joukko samanhenkisiä urbaanin nykymuodin rakastajia päätti ryhtyä luomaan käytännöllistä ja kekseliästä designia, jonka viehätys piilee monikäyttöisyydessä ja korkeassa laadussa. Olitpa sitten trendikästä ja vivahteikasta muotoilua rakastava tyylitaituri tai helppoa ja huoletonta casual-ilmettä suosiva pukeutuja, Wemoton vaatteet on helppo ottaa omaksi. Yksinkertainen muotoilu ja hillitty värimaailma saavat särmää näyttävistä leikkauksista ja linjakkaasti laskeutuvista kankaista. Kestävät luonnonmateriaalit, kuten puuvilla ja villa, antavat vaatteille luonnollista tuntua ja mukavuutta, ja kokonaisuuden viimeistelevät pienet mutta tehokkaat yksityiskohdat. Pohjoiseurooppalaisena brändinä Wemoto osaa ottaa huomioon myös vaihtelevat sääolosuhteet – sen kokoelmista löydät vaihtoehtoja aina kevyestä kesäpukeutumisesta tuulta ja tuiskua kestäviin talvivaatteisiin.

Wemoto hurmaa raikkailla väreillä ja linjoilla

Saisiko olla tyylikäs annos klassista eleganssia, sporttista vauhdikkuutta vai modernia trendikkyyttä? Wemoto-vaatteet tarjoavat ilmeikkäitä vaihtoehtoja moneen makuun. Sen väripaletin tärkeimpiin ainesosiin kuuluvat valkoisen, mustan ja harmaan sävyjen ohella kevyet pastellivärit sekä vähäeleiset nude ja beige. Ilmava kesätyyli niin naisten kuin miestenkin makuun syntyy esimerkiksi vaaleansinisten farkkushortsien ja puhtaan valkoisen puuvillapaidan yhdistelmästä, jota voit viedä haluamaasi suuntaan esimerkiksi boheemien nahkasandaalien, trendikkäiden valkoisten tennareiden tai klassisten purjehduskenkien avulla. Lempeää pehmeyttä talvikaudelle tuovat puolestaan väljät villaneuleet, hyvin istuvat kangashousut sekä lämpimät maanläheiset värisävyt, kuten tumma harmaa, konjakinruskea ja kermanvalkoinen. Näyttävä valkoinen bombertakki on tyylikäs valinta syys- ja kevätkeleille, kun taas talvipakkasilla voit kietoutua paksun parkatakin lämpöön.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista