Mallisto

38 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tanskalainen Wheat luo vaatteita, jotka ilmentävät skandinaavisen rentoa ja käytännöllistä elämäntyyliä. Merkin vaatteet saavat erityistä kiitosta niiden laadukkaista materiaaleista, mukavuudesta ja lapsille sopivasta designista. Niissä lapset voivat nauttia arjesta lasten tapaan – leikkien ja liikkuen.

Wheat luo skandinaavisen funktionaalista lasten muotia

Wheat-designissa näkyy skandinaavisen eleetön suunnitteluperinne ja tyyli vaalean neutraalina sävymaailmana ja hauskoina printtikuvioina, jotka pääsuunnittelija Charlotte Galsgaard suunnittelee itse. Valikoima kattaa lasten vaatteet aina vauvoista 10-vuotiaisiin koululaisiin. Suunnittelussa otetaan huomioon erityistarpeet, joita niiden vaativa käyttäjäkunta asettaa. Lasten vaatteiden tulee kestää ja olla ehdottomasti mukavia – mielellään lähes huomaamattomia. Tämä on otettu huomioon vaatteissa esimerkiksi joustavina ja pehmeinä luonnonmateriaaleina, säädettävinä ja joustavina vyötärönauhoina sekä liikkumavarana, jota väljät siluetit tarjoavat. Merkin takana toimii kaksi pariskuntaa, jotka hyvin tietävät, mitä lapset vaatteiltaan vaativat. Tanskalainen pariskunta Charlotte ja Peter Galsgaard perustivat rakastetun brändin 2002. Brändin takana häärii myös kanadalainen pariskunta, joka ihastui merkkiin niin kovasti, että halusi sen saavuttavan kaikki muutkin kanadalaiset perheet. Yhteistyöstä on syntynyt maailmalla menestynyt vaateyritys, joka jatkaa kasvamistaan.

Helposti yhdisteltäviä lastenvaatteita

Usein lapsille suunnitellaan vaatteita, jotka noudattelevat aikuisten trendejä. Wheat haluaa kuitenkin luoda laadukkaita vaatteita, jotka ovat lasten näköisiä ja suunniteltu lasten ehdoilla. Merkin vaatteiden inspiraatio kumpuaa skandinaavisesta elämäntyylistä, jossa mukavuus, rentous ja laadukkuus korostuvat. Käytännöllisyyteen kuuluu useita pesukertoja kestävien materiaalien lisäksi tietenkin vaatteiden helppo yhdisteltävyys. Tämä on otettu huomioon merkin mallistoissa harmonisesti yhteen soviteltuina sävyinä. Neutraalin väriset vaatteet ovat ajattoman klassisia, ja ne on helppo yhdistää myös lasten muihin lempivaatteisiin. Kokoelma muodostuu ihanteellisesti kerrostettavista perusvaatteista, kuten kangashousuista, lengginseistä, collegepaidoista ja t-paidoista. Vauvaikäisille on kauniita bodyja ja haalareita. Suloiset printtikuviot tuovat vaatteisiin lastenomaista herkkyyttä. Lastenvaatteet saavat näyttää lasten vaatteilta! Tärkeintä on, että lasten vaatekaapista löytyy mukavia perusvaatteita, joita vaihdetaan joskus useita kertoja päivässä. Kokoelman hurmaavat juhlamekot sopivat niihin erityisiin hetkiin, kun tekee mieli pukea mekko ylle ja pyörähdellä, niin että helma nousee.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua