Mallisto

Suositut filtterit

Wheat-vaatteet lapsesi arkipäivän huolettomiin seikkailuihin

Wheat-lastenvaatebrändin laadukkaat tuotteet löydät kätevästi yhdellä kertaa Zalandolta. Brändi valmistaa kestäviä ja kauniita vaatteita iältään 0-2-vuotiaille perheen pienimmille sekä myös hieman isommille 3-12-vuotiaille aktiivisille seikkailijoille. Brändin ajattomat laatutuotteet oveat tanskalaista designia ja monet niistä valmistetaan korkealaatuisista luonnonmateriaaleista, kuten puuvillasta ja cottonista. Monissa brändin tuotteissa on huomioitu lisäksi kestävä kehitys. Brändin eurooppalaisen internetsivuston mukaan Charlotte ja Peter Galsgaard perustivat vuonna 2002 Wheat-lastenvaatebrändin, joka toisi skandinaavisille markkinoille luonnollisiin materiaaleihin sekä kestävään kehitykseen keskittyviä lastenvaatteita. Vuodesta 2014 lähtien brändin omistaa kanadalainen perheyritys.

Wheatin lastenvaatemalliston suunnittelussa on ajateltu kaikki tärkeimmät asiat läpi, jotta voimme tarjota lapsille vain parasta. Vaatteiden istuvuuden osalta Wheat korostaa vaatteiden mukavuutta lasten yllä ja näin ollen vaatteiden materiaaleissa on mukana myös elastisuutta. Elastiset, laadukkaat ja lapselta toiselle kestävät vaatteet suovat lapselle leikkien ja liikkumisen huolettoman vapauden. Tämän tanskalaisen designmerkin tuotteissa ei ole myöskään käytetty haitallisia valmistusaineita.

Osta Wheatl-lastenvaatteet helposti suoraan kotiin Zalandolta

Voit tilata vaivattomasti Wheatin lastenvaatteet Zalandolta suoraan kotiosoitteeseesi, joten kaupoissa lasten kanssa odottelu ole enään välttämätöntä. Mikäli etsit lapselle erittäin laadukkaita ulkovaatteita, kuten takkeja, talvihousuja henkseleillä, käytännöllistä haalaria tai käyttöä kestäviä ulkoilujalkineita, tarkistathan ensimmäiseksi Zalandon tuotteet Wheat-tuotemerkin upea tarjonta. Muun muassa kuorivaatteet, fleecet ja sadepuvut pitävät lapsesi lämpimänä säässä kuin säässä. Huomaathan myös, että Wheatin ulkoiluvaatteista löytyy myös erityisiä lämpövaatteita, kuten lämpöhousuja.

Luonnolliset hempeät ja luontohenkiset värit sekä upeat klassiset skandinaaviset kuosit herättävät ihastusta sekä saajassa, että vaatteen antajassa. Jos siis Wheat lastenvaatteita puuttuu vielä kaapistasi tai vanhat ovat päässeet auttamattomasti kulahtamaan, kannattaa tarkistaa Zalandon tarjonta säännöllisesti lastenvaatteiden osalta. Lukemattomilta tuotemerkeiltämme löydät varmasti lapsellesi uusia koulutielle tai vapaa-ajan leikkeihin sopivia vaatteita. Wheat -brändin tuotteissa on ajateltu ensisijaisesti lasta ja hänen tarpeitaan, joten lapsesi voi keskittyä nauttimaan leikeistään ja olemaan lapsi.

Varmista Wheatin laatuvaatteetjälkikasvullesi tai lahjaksi Zalandolta

Mitä teidän vaatekaapista puuttuu tällä hetkellä? Jos suunnitteilla on ulkoilureissujen lisäksi esimerkiksi uintireissuja ja uinti kuuluu perheesi mieleisiin harrastuksiin, kannattaa varmistaa ihastuttavimmat lasten uima-asut Zalandolta. Ihastuttavat luonnonläheiset kukkamekot, lapsellakin tyylikkyyden aatelia uhkuvat pirteän tai luonnonläheisen väriset kauluspaidat, puserot lasta ilahduttavilla printeillä sekä toinen toistaan söpömmät kestävästä luonnonmukaisesta puuvillasta valmistetut raikkaat neuletakit nappikiinnityksellä löydät Zalandolta. Myöskin Wheatin supermukavat leggingsit, vauvan bodyt, asusteet kuten hanskat, kypärämyssyt ja hellehatut sekä hiusasusteet voit löytää valikoimistamme.

Suosittelemme tilaamaan Zalandon uutiskirjeen sähköpostiisi, jotta pysyt perillä uusimmista lastenvaatevalikoimista ja hyvistä tarjouksistamme. Tilatessasi uutiskirjeen saat myös alennuskoodin, jonka voit lastenvaatteiden lisäksi käyttää mihin tahansa Zalando valikoimissa oleviin tuotteisiin. Samalla, kun tilaat haluamasi lastenvaatteet niin muistathan tarkistaa valikoimamme myös jo varttuneiden puolelta, jolloin voit löytää jotakin tarpeellista myös itsellesi. Lahjaideoiden puuttuessa suosittelemme hankkimaan Zalandon lahjakortin, jolla saaja voi ostaa vaikkapa Wheat brändin ihastuttavia lastenvaatteita.