Suodatin1

White Stuff
Mallisto

70 tuotetta

Brittiläinen White Stuff luo hyvän mielen muotia, joka kutsuu leikittelemään tyylillään. Merkin vaatteet ovat täynnä rentoa ja raikasta designia niin miehille kuin naisille. White Stuff erottuu monesta muusta casual-muotia edustavasta merkistä printtikuvioillaan ja lämpöä ja iloa hehkuvalla värimaailmallaan. Jos arvostat ajattoman klassista mutta tyylikkäästi irrottelevaa vaatemuotoilua ja vaatteiden valmistuksen eettisyys on sinulle tärkeää, voi tässä hyvinkin olla uusi lempimerkkisi.

White Stuff panostaa yksityiskohtiin

1985 perustettu White Stuff uskoo erilaisuuteen ja positiiviseen vaikuttamiseen – se haluaa tehdä maailmasta hieman onnellisemman. Se panostaa muun muassa hyväntekeväisyyteen erityisesti paikallisella tasolla erilaisten projektien kautta. Vaatteillaan White Stuff kannustaa erottumaan, ja merkin vaatteet ovatkin täynnä persoonallisia kuviointeja, yksityiskohtia ja leikkauksia, joilla klassinenkin tyyli taipuu näyttäväksi. Isot kukkakuviot toistuvat kauniisti vaatteiden pinnoissa ja tuovat naisten tyyliin feminiinistä näyttävyyttä. Pehmeät neuleet ovat klassisen tyylin avainasemassa, tämän tietää myös White Stuff, joka luo kauniita neuleita kauniisti laskeutuvilla silueteilla. Modernit siluetit kietoutuvat kauniisti vintage-vaikutteisiin ja perinteikkääseen vaatemuotoiluun, mistä muodostuu kiinnostavia kontrasteja. Merkin tyylit huokuvat jopa romanttista designia.

Naisten ja miesten White Stuff -tyyli tekee vaikutuksen

White Stuffin erityisosaaminen näkyy pehmeissä neuleissa, miesten skarpeissa kauluspaidoissa ja naisellisissa mekoissa ja tunikoissa. Luot merkin vaatteista täydellisen toimistotyylin, rennon vapaa-ajan tyylin ja hienommankin lookin. Naisten vapaa-ajan tyyliin sopivat täydellisesti kauniisti laskeutuvat ja kuvioidut mekot, tunikat ja puserot. Toimistotyyliin voit lisätä särmää kuvioiduilla pinnoilla. Kauniisti istuvat puserot sopivat yhtä hyvin farkkujen, korkokenkien ja nahkatakin kanssa vauhdikkaaseen vapaailtaan. Röyhelöt helmoissa ja hihoissa korostavat naisellisuutta kauniisti. Miesten tyylin kulmakivi ovat komeat kauluspaidat, joita brittiläinen merkki tarjoaa niin yksivärisinä kuin ruutukuvioisina. Liivi on tehnyt comebackin. Liivillä on helppo tuoda uutta ryhtiä niin toimistolle chinojen kanssa kuin vapaa-aikaan farkkujen parina. Valkoinen t-paita sopii urbaaniin liivityyliin, toimistolle kannattaa valita kauluspaita. Juhlaan kolmiosainen puku tai jo pelkkä liivi yksivärisen kauluspaidan kanssa tuo juhlavan ilmeen.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua