Suodatin1

Women Secret
Mallisto

223 tuotetta

Jos luulit, että kaikki on jo keksitty naisten alusvaatepukeutumisessa, luulit väärin. Espanjalainen Women Secret ei tyydy valmistamaan lähes jokaisesta vaateliikkeestä löytyviä - tavanomaisilla kiinnityksillä ja tyypillisellä muotoilulla varustettuja - alusvaatteiden perusmalleja, vaan keksii jatkuvasti uusia tapoja kohottaa kivasti ja tukea mukavasti vartalosi kohokohtia unohtamatta missään vaiheessa alusasun modernia, sensuellia ilmettä.

Women Secret - viihdy ja viettele

Women Secret alusvaatteet tuntuvat siltä kuin joku olisi testannut jokaisen vaatekappaleen istuvuuden ennen uuden malliston julkistamista. Naisilta naisille luotu brändi eroaa kilpailijoistaan vastaamalla kaikkeen siihen, mitä olet alusvaatteelta toivonut. Rintaliiveissä ja topeissa on pehmeitä rakenteita, joustavia selkäpuolen kiinnityksiä ja luonnollisen kauniisti dekolteeta korostavia malleja. Mielikuvitusta on käytetty rajattomasti viehkeyden ja miellyttävyyden yhdistämiseksi.

Brändin luojat ovat oivaltaneet, etteivät alusasut kuulu aina piiloon vaatteiden alle vaan rohkeasti esille. Women Secret kattaakin koko skaalan provokatiivisista läpikuultavista asuista käytännöllisiin pehmopyjamiin. Kahden ääripään välillä ei kuitenkaan tarvitse aina valita. Voit kehrätä tyytyväisenä takkatulen ääressä muhkeassa kylpytakissa, jonka sisään kätket viettelevän yllätyksen.

Rentoon tyttöjen iltaan kuuluvat yhtä lailla söpöt pyjamat ja paitulit kuin hyvä leffa ja naposteltava. Luovu siis liian isosta, kulahtaneesta t-paidasta ja nuhruisista verkkareista, ja panosta hiukan illan oloasuusi. Kokeile pitsisomisteita trendikkäästi harmaan puuvillan kanssa, leveitä lahkeita lyhyissä satiinihousuissa tai vilukissan suosikkia: pitkähihaista ja -lahkeista yöasusettiä. Sievästi pukeutuneena, et pahastu vaikka illanviettoon liittyisi kutsumattomia vieraita.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista