Suodatin1

Wonderbra
Mallisto

26 tuotetta

Wonderbra valmistaa ylellisiä alusvaatteita naisille, jotka ilmaisevat itseään rohkeasti pukeutumalla uljaisiin luomuksiin, myös arkena. Itsevarmuus alkaa alusvaatteista ja tämä brändi tietää sen - se haluaa tuoda täydellisesti istuvia, kohottavia, muokkaavia ja ryhtiä parantavia alusvaatteita naisille, jotka uskaltavat näkyä. Dita Von Teese on muun muassa suunnitellut merkille malliston. Heittäydy sinäkin tämän viettelysten valtiattaren matkaan ja ole oman elämäsi wonderwoman.

Rintaliivien amerikkalainen unelma alkoi 1935, jolloin naisten pukeutuminen korosti naisellisia muotoja. Ei ihme, että syntyi tällainen kultakimpale kuin Wonderbra, joka juhlistaa ja boostaa naisellista uskallusta olla tyylillisesti oma itsensä. Merkki tunnetaan ikonisten rintaliivien lisäksi sen legendaarisista muusista, jotka ovat keimailleet brändin huumorilla maustetuissa sensuelleissa mainoksissa. Ensimmäinen muusa Eva Herzigova teki lähtemättömän vaikutuksen 1994.

Wonderbra-rintaliiveillä luot täydellisen siluetin

Wonderbran rintaliivit ovat klassisen kauniita ja valmistettu ihoa hyväilevistä materiaaleista. Kauniit pitsisomisteet tuovat rintaliiveihin romanttisuutta minimalistisen mustan, nuden ja valkoisen rinnalle. Merkki suunnittelee rintaliivinsä aina ajan hengen ja trendien mukaan.

Louise Poirierin 1964 ensimmäisen kerran valmistama innovaatio oli vastaus kaikkien naisten huulilla viipyilleeseen kysymykseen - miten luoda täydellinen siluetti? Luotettavat push upit ovat edelleen Wonderbran kruununjalokivi. Niissä rintaväli korostuu juuri sopivasti. Pienirintaisille merkki kehitteli Full Effect -push upit, jonka kupit ovat geelin ja ilman yhdistelmä, minkä ansiosta ne tuntuvat kevyiltä ja luonnollisilta. Vuoden 2013 Natural lift saa aikaan kurviefektin ilman toppauksia.

Juhlamekkojen täydellinen kumppani on merkin bestselleri, Perfect Strapless, jonka kuppien sisusta on käsinmuotoiltu. Niissä tanssit illan villeimmätkin biisit. Uusin innovaatio Perfect plunge on suunniteltu paidoille, joissa on V-aukkoinen kaulus.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua