Mallisto / XTI

Suodatin (1)

170 tuotetta

Kenkävalintaa voi kutsua onnistuneeksi, kun kävely sekä näyttää että tuntuu hyvältä. Espanjalaisella XTI-kenkämerkillä on tämä resepti hallussa. Yrityksen kenkävalikoimaan on kelpuutettu kekseliään muodikkaalla otteella suunniteltuja malleja, joissa huomioon on otettu myös jalkineen mukavuus.

Eurooppalaisten kenkävalmistajien joukkoon vasta vuonna 2000 singahtanut XTI on vakiinnuttanut nopeasti asemansa muodin harjalla kulkevien käyttökenkien laatuvalmistajana. Yritys valmistaa jalkineita koko perheen tarpeisiin aina tukevista talvinilkkureista kevyisiin kesäsandaaleihin. Löydät jalkineita vivahteikkaan klassisesta ilmeestä pitävien naisten ja miesten jalkoihin, ja erityisen hyvin mallistossa on huomioitu tyylitietoiset lapset ja nuoret.

XTI-kengillä tuot arkeen ripauksen juhlaa ja iloa

XTI:n menestyskonseptin suosio perustuu perinteisten kenkämallien elävöittämiseen lukuisilla hauskoilla yksityiskohdilla, esimerkiksi soljilla ja vaihtelevilla pintamateriaaleilla. Kenkä saattaa muistuttaa tavallista purjehduskenkää tai nilkkuria, mutta jännittävillä detaljeilla sille on loihdittu tuoreempi ja ilmeikkäämpi henki. Tällainen konsepti mahdollistaa sen, että kengät säilyttävät ajattomuutensa trendien tullessa ja mennessä, mutta ne näyttävät vuodesta toiseen myös erilaisilta ja kiinnostavilta. Juhlavat ballerinat ja luonnonläheiset espadrillot saavat ilmeensä kiinnostavista kangaskuoseista ja leikkauksen elävyydestä, ja sopivat ulkonäkönsä puolesta moneen eri tilaisuuteen. Viileässä talvisäässä kelpaa tallustaa näyttävissä ja lämpimissä nahkasaapikkaissa, joissa on käytetty suuria koristeita ja vaihtelevia tikkauksia - ja mikä piristäisikään talvi-lookia paremmin kuin ripaus glitteriä kengän kyljessä?

Kävely ei saa tuntua hankalalta, muttei myöskään näyttää tylsältä. XTI tuo espanjalaisen katumuodin tinkimättömän tyylikkyyden ja rennon asenteen myös pohjoismaisille kaduille!

Tutustu myös