Säilytä naisellinen tyyli myös kuntosalilla ja juoksupolulla. Naisten urheiluvaatemerkki YAS Sport -vaatteet mahdollistavat treenin, joka sekä tuntuu että näyttää hyvältä. Vaatemerkki on osa tanskalaista Bestseller-vaatejättiä ja sen alaista YAS-naistenvaatemerkkiä. Laadun takeet kumpuavatkin jo paitsi merkin vahvasta taustasta myös sen nuorekkaasta ja asiantuntevasta suunnittelijatiimistä. Suunnittelijoiden eri lajien tuntemus ja intohimoinen suhtautuminen treenivaatteisiin ovat resepti menestykseen. Hiottu tekniikka punoutuu kaikissa merkin vaatteissa tiukasti yhteen urbaanin ja ajankohtaisen ulkonäön kanssa.

Ethän halua minkään olevan sinun ja parhaan mahdollisen suorituksen tiellä? YAS Sport on sekä arkikuntoilijan että himourheilijan paras ystävä treeneissä. Vaatteiden teknisyys on viilattu huippuunsa ja erityisesti naisvartaloa tukevaksi. Vaatteet tukevat liikkujaa niin juostessa, hyppiessä kuin venytellessäkin. Urheiluliivit tukevat povea, ja pitkähihaiset joogapaidat pitävät olon lämpimänä. Kaikki YAS Sport -vaatteet on täydellisen istuvuuden lisäksi suunniteltu muoti ja kauden trendit mielessä.

YAS Sport - viileää treenimuotia Tanskan trendikkäimmältä urheiluvaatemerkiltä!

Urheiluliivit, urheilutopit, treenihousut, hupparit - YAS Sport vaatettaa liikkujan kiireestä kantapäähän. Tasaisesti päivittyvät mallistot ovat täynnä raikkaita värejä, energisiä printtejä ja rauhoittavaa yksivärisyyttä. Valitse yläosa aina lajin mukaan - lyhythihainen toppi HIIT-harjoitteluun, pitkähihainen paita venyttelyyn ja joogaan. Shortsit hengittävät kesän helteisillä juoksulenkeillä, kun taas napakat salitrikoot eivät valu tiukimmankaan lihaskuntoharjoittelun aikana.

YAS Sport -tuotteet ovat elementissään urheilun parissa, mutta sinun ei tarvitse riisua urheiluvaatteita kuntosalin ulkopuolellakaan. Tanskalaiseen tapaan tyylikkäät sporttivaatteet muuttuvat ainoastaan kiinnostavammiksi, kun yhdistät ne arkivaatteisiisi. Värikkäät treenitrikoot luovat mielenkiintoisen kokonaisuuden muhkean maksineuleen kanssa. Harmaa treenitoppi on supertrendikäs vaaleiden ja revittyjen boyfriend-farkkujen ja platform-sandaalien kanssa. Yhdistä YAS Sport -vaatteesi rohkeasti muuhun tyyliisi, ja ylläty positiivisesti!

Tutustu myös