Mallisto

Suositut filtterit
1 228 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

YAS tuo trendit mukaan arkipukeutumiseen 

YAS – your apparel & style on osa kansainvälistä Bestseller-perhettä. Vuonna 2013 perustettu tanskalainen brändi tarjoaa sinulle kaiken, mitä tarvitset jokapäiväiseen pukeutumiseesi. Merkin valikoimista löydät niin alusvaatteet, viikonloppu- ja urheiluvaatteet, ainutlaatuiset juhlavaatteet kuin välttämättömimmät vaatekaappiklassikotkin. Nykyaikaiset mallistot henkivät naisellisuutta. Valmistaja panostaakin trendikkään ulkonäön lisäksi myös tarkkaan räätälöityyn istuvuuteen sekä käyttömukavuuteen. 

Kohti kestävämpää tulevaisuutta 

 YAS on yksi muotialalla menestyneen Bestseller-perheyrityksen tuotemerkeistä. Yrityksen valikoimaan kuuluu kymmeniä yksilöllisiä muotimerkkejä, joiden alla se tarjoaa vaatteita sekä asusteita niin naisille, miehille, teini-ikäisille kuin lapsillekin. 

Bestsellerin arvoihin kuuluu olennaisesti kestävämmän tulevaisuuden rakentaminen. Torjumalla ilmastonmuutosta, käyttämällä resursseja tehokkaasti ja edistämällä ihmisoikeuksia juuri muotialan yritykset voivat olla positiivinen voima muutokselle. Fashion FWD on perheomisteisen muotiyrityksen kunnianhimoinen strategia, joka tuo kestävästä kehityksestä huolehtimisen osaksi heidän keskeisiä liiketoimintatapojansa. 

Inspiraatiota ja tyyleillä leikittelyä naisten pukeutumiseen

Naisten vaatteiden valmistajana YAS uskoo kohderyhmän tuntemukseen. Se haluaa kuulla kuluttajien vaatimukset, lukea heidän tyylejään sekä innostaa pukeutumaan rohkeasti omaa persoonaansa kuunnellen. Päälleliimattu tyyli ei ole tarkoitettu modernille naiselle. Brändi haluaa tarjota vaatteillaan ja asusteillaan inspiraation lähteitä juuri sinulle, jotta löytäisit oman itsesi muotimerkkien ja trendien keskeltä. 

Ajankohtaiset leikkaukset, värit ja printit toistuvat niin mekoissa, takeissa kuin housuissakin. Mallistoissa on aina mukana myös klassisempia vaihtoehtoja, joita voit yhdistellä helposti joko muihin klassikoihin tai viimeisten trendien mukaisiin vaatekappaleisiin.

Muotia päästä varpaisiin – kesällä ja talvella

Sesongit vaihtuvat, mutta tyylikäs pukeutuminen ei ole vuodenajasta kiinni. Vaatemerkin osaaminen naisten pukeutumisessa saa upean perustan Bestseller-perheeltä. Merkki on kasvanut vuosien myötä varteenotettavaksi brändiksi, jonka trenditietoisuus palvelee nykyaikaista pukeutujaa.

Takkien ja hameiden kuosit ja mitat ovat valikoimissa aina ajan tasalla, ja aktiivisesti muotia seuraava kuluttaja löytää mallistoista uniikkeja yksityiskohtia niin napituksista kuin materiaalien yhdistelmistäkin. Kokovalikoima palvelee hienosti erimuotoisia naisia, ja YAS Tall -kokoelma pitää huolen, että lahkeet ovat sopivan mittaiset myös pitkille naisille. Kun haluat luoda silmäyksen uusiin tuuliin muotimaailmassa, löydät siihen varmasti inspiraatiota tämän brändin valikoimasta.