Yellow Cab aloitti toimintansa vuonna 1992 vaatimattomissa oloissa Amsterdamissa. Sen perustajat suunnittelivat kenkiään tehden niistä sellaisia, joita itsekin pitäisivät välittämättä suunnittelussa päivän kuumimmista muotitrendeistä. Inspiraation lähteenä Yellow Cabin tuotteille ovat olleet New Yorkin kadut ja niiden ainainen elämänmeno. Merkin ainutkertaiset ja omalaatuiset kengät löysi pian kasvava joukko ihmisiä, jotka olivat kyllästyneet perinteiseen muotiin, ja sen suosio nosti sen hetkessä yhdeksi muotimaailman suurista kenkien tuottajista. Valikoimista löytyy niin sandaaleja, kävelykenkiä kuin saappaita. Brändin kengät ovat huolellisesti suunniteltuja, käyttäjänsä jalkaan istuvia, ensiluokkaisista materiaaleista tehtyjä, kun kenkien käyttäjät ovat itsenäisiä, avomielisiä ja päivän muotivirtauksista välittämättä oman yksilöllisen tyylinsä luoneita miehiä ja naisia, joille Yellow Cab -kengät osoitus rennosta elämäntavasta. Merkki on laajentanut valikoimaansa kengistä myös laukkuihin ja lasten kenkiin. Tutustu nyt näihin rentoihin ja mukaviin Yellow Cab -jalkineisiin ja löydä omat suosikkisi!

Yellow Cab - tyylikkäät jalkineet nyt myös sinulle!

Tutustu nyt Zalandon Yellow Cab -valikoimaan ja löydät varmasti omat suosikkisi juuri siihen käyttötarkoitukseen, joihin sinä näitä omaperäisiä kenkiä tarvitset. Eikä sinun tarvitse tyytyä vain yhteen pariin; merkin ajattomat jalkineet sopivat niin arkeen kuin juhlaan piristämään pukeutumistasi ja hellimään jalkojasi. Sinä tiedät mihin tilanteeseen ja millaiset kengät haluat, ja voit olla varma että Zalandon Yellow Cab -mallistosta löytyy sinulle sopivat ja oikeat kengät, oikeissa väreissä ja mallissa korostamaan juuri sinun omaa tyyliäsi. Ja jos et vielä tiedä millaiset kengät haluat tai et osaa päättää niitä oikeita monista tarjoamistamme vaihtoehdoista, voit kokeilla useita eri malleja Zalandon valikoimasta ja löytää juuri ne omat suosikkisi. Verkkokauppamme on helppo käyttää, tilaaminen on nopeaa ja vaivatonta, joten sinun on nyt todella helppoa tutustua näihin rentoihin Yellow Cab -laatujalkineisiin. Ole siis rohkeasti tyylikäs oma itsesi niin vapaa-ajassa kuin arjessa ja klikkaa itsesi siis Zalandon verkkokauppaan!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Yellow Cab -kengät

Englanninkielisestä nimestään huolimatta Yellow Cab -yritys on kotoisin Hollannista, Amsterdamista, jossa sen perusti vuonna 1992 kolme ystävystä. Nimensä yritys kuitenkin sai perustajiensa mielestä maailman upeimman kaupungin, New Yorkin, tunnettujen keltaisten taksien mukaan. Yrityksen perustajat halusivat pitää design-ideologiansa mahdollisimman yksinkertaisena ja päättivät, että he suunnittelevat vain ja ainoastaan sellaisia tuotteita, joista itse pitävät. Hyvin nopeasti Yellow Cab -kengät löysivätkin asiakaskuntansa ja parissakymmenessä vuodessa yrityksestä on tullut yksi suosituimpia eurooppalaisia kenkämerkkejä. Pikkuhiljaa valikoima laajeni ja nykyisin siihen kuuluu peruskenkämallien lisäksi saappaita ja sandaaleja. Yellow Cab -kengät ovat ennen kaikkea oman tiensä kulkijoille suunniteltuja ja kuvastavat koko tapaa suhtautua elämään seikkailuna. Niille ominaista on myös laadukkaat luonnonmateriaalit, nahka ennen kaikkea, sekä hyvä istuvuus ja konstailematon ulkomuoto. Yellow Cabin kenkiä on saatavilla 15 maassa ja nyt myös Suomessa! Nämä kengät ovat tehty kulkemista varten!

Hollantilaiset Yellow Cab -kengät ovat reissumiesten ja -naisten valinta. Nyt näitä maailmalla suosiota keränneitä kenkiä saa myös Zalandon verkkokaupasta. Valikoimissa on niin nilkkureita, tennareita kuin saappaitakin. Yellow Cabin kengät ovat trendikkäitä, mutta myös laadukkaita jalkineita ja ne on valmistettu 100% luonnonmateriaaleista. Istuva hyvä lesti takaa, että nämä jalkineet ovat mukavat jalassa ja kestävät kovaakin kulutusta. Rennon pelkistetty ulkonäkö tekee niistä sopivat niin arkeen kuin reissuunkin eikä jalka väsy pidemmälläkään matkalla. Merkin perustaneet kolme ystävystä päättivät pitää asiat yksinkertaisina ja päättivät alunperin, etteivät suunnittele koskaan kuin sellaisia tuotteita, joissa itse viihtyisivät. Tämä ideologia on pitänyt näihin päiviin asti ja valikoiman laajetessa Yellow Cab on säilynyt uskollisena tyylilleen. Yellow Cab on ennen kaikkea reissumiesten ja -naisten valinta! Tutustu sinäkin valikoimiimme ja valitse sinulle sopiva pari!