Mallisto

Näinä kiireisinä aikoina ei ole ihme, että joogasta on tullut yksi trendikkäimmistä harrastuksista. Sen henkistä ja fyysistä hyvinvointia parantava vaikutus on juuri sitä, mitä meistä jokainen välillä tarvitsee. Se pysäyttää, antaa tilaa ja aikaa hengittää – ja mikä tärkeintä – voimistaa ja palauttaa kehoa raskaan arjen keskellä. Ranskalainen Yogasearcher tuo oman lisänsä tähän hyvään oloon joogan filosofiaa tukevilla vaatteillaan.

Levollisen kauniit Yogasearcher-asut

Voit mennä joogatunneille missä tahansa treenivaatteissa, mutta Yogasearcher-vaatteet ovat erityisesti joogaliikkeisiin ja lajin ideologiaan suunniteltuja. Hillityt värit valmistavat lempeään hathajoogaan jo siitä hetkestä lähtien, kun vilkaiset itseäsi peilistä ennen tunnille lähtöä. Herkät sävyt nostavat kasvojesi hehkun viehättävästi esiin ja luovat seesteisen lookin. Kevyesti muotojasi myötäilevät leikkaukset korostavat parhaita puoliasi ja jättävät piiloon kaiken muun. Kun tunnet olosi itsevarmaksi ja huolettomaksi, voit keskittyä sataprosenttisesti oman sisimpäsi ja kehosi kuunteluun. Yogasearcher sallii laajat, toisiinsa sulautuvat liikeradat. Napakat mutta joustavat trikoot venyvät joka asanaan alaspäin katsovasta koirasta puolikuuhun. Topit ja puserot vaihtelevat vartalonmyötäisistä väljiin, ajattoman kauniisiin designeihin. Rennosti olkapäille laskeutuvan paidan alle voit pukea varmasti paikallaan pysyvät urheiluliivit. Siten varmistat viihtyvyytesi pitkissä venytyksissäkin, joissa paita laskeutuu hiljalleen kohti kasvoja tai lattiaa. Sulavalinjainen asu sopii varsinkin astetta sporttisempaan astangajoogaan.

Kuuminta hotjoogaa, rauhallista chillailua vai dynaamista astangaa?

Joogan suosion myötä on joogaan syntynyt lukuisia eri alalajeja. Hotjooga on nimensä mukaisesti kuumassa lämpötilassa harrastettavaa joogaa. Näihin sessioihin kannattaa varustatua Yogasearcherin kaikkein ohuimmilla ja hengittävimmillä vaatteilla. Astangajoogan dynaaminen luonne vaatii asultasi linjakkuuden lisäksi erinomaista hengittävyyttä. Viskoosista ja keinokuiduista luotu tekninen materiaali siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholtasi ja pitää sen miellyttävän viileänä koko harjoituksen ajan. Vauhdikkaammassa joogalajissa saatat kaivata myös hiukan energisempää ilmettä, joten älä arastele vauhtiraitojen lisäämistä muuten säyseään asuusi. Yogasearcherin maanläheiset ja usvaiset sävytykset saavat mielen rauhoittumaan silloinkin, kun tiedossa ei ole joogatreenejä. Suosikkisettisi käy mainiosti myös oloasuksi lepopäivinä tai niinä viikonloppuina, kun olet päättänyt hemmotella itseäsi jäämällä yksin kotiin.

Yhdistele ja sekoita