Suositut filtterit
28 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

YMC eli You Must Create on nimi, joka kannattaa painaa mieleen. Kyseessä on yksi kiinnostavimmista lontoolaismerkeistä. Se on minimalistisen, modernin ja puhdaslinjaisen suunnittelun mestari. Vuonna 1995 perustettu YMC on uudessa nosteessa, kun merkin ajaton suunnittelu ja eleettömän tyylikkäät vaatteet on noteerattu kansainvälisesti.

You Must Create – tyyliä sinun ehdoillasi

You Must Create-nimen takana on filosofia, jonka mukaan sinun tulee kehittää oma tyylisi. Suurin osa YMC-merkin vaatteista on helposti yhdisteltävissä jo olemassa olevien vaatekaapin palasten kanssa. Lontoolaissuunnittelijat luottavat klassisiin ja maanläheisiin väreihin: mustaan, valkoiseen, laivastonsiniseen, harmaaseen ja khakinvihreään. Merkin monikäyttöinen, käytännöllinen ja moderni ote suunnitteluun tekee elämästäsi vähän helpomaa – säästät aikaa ja päänvaivaa, kun tiedät, että vaatteet on tehty kestämään. Klassikkovaatteet, kuten istuva valkoinen t-paita, indigonsininen farkkupaita ja oliivinvihreä parkatakki ovat aina yhtä ajankohtaisia sesongista riippumatta. YMC vetoaa urbaaneihin miehiin ja naisiin, jotka haluavat näyttää tyylikkäiltä yrittämättä liikaa. Merkki aloitti unisex-mallistolla ja naisten ja miesten mallistot ovat tänäkin päivänä helposti yhdisteltävissä keskenään.

Todelliset suosikkivaatteet tunnistaa siitä, että ne kestävät aikaa

You Must Create -merkin takaa löytyy suunnittelijaduo Fraser Moss ja Jimmy Collins, jotka kertovat saavansa inspiraationsa muun muassa musiikista, taiteesta, vintage-henkisestä armeijatyylistä, työpukeutumisesta sekä punk-asenteesta. Yksityiskohtien huomioiminen, täydellisyyttä hipova viimeistely, tekstuurin, värien ja printtien painottaminen sekä luovuus luonnehtivat merkin suunnitteluprosessia parhaiten. Nämä vaatteet on tehty käytettäviksi eikä vaatekaapissa koristeena roikkuviksi. Kuinka monta kertaa olet tullut ostaneeksi hulppean, statement-henkisen asun vain todetaksesi, että käytät sitä aivan liian vähän? YMC You Must Create -vaatteiden kanssa tätä pelkoa ei ole. Klassiset vaatteet modernilla twistillä ovat tulevia lempivaatteitasi – ja säilyvät sellaisina vielä pitkään.

Yhdistele ja sekoita