Suodatin1

1 tuotetta

Oletko liikunnallinen mies, joka kaipaa sporttista maustetta myös toimistotyyliin? Your Turn Active vastaa vaatimuksiisi tuoreella muotisuunnittelulla. Sillä on hyvännäköisiä vaatteita, joissa viihdyt yhtä hyvin työpöydän takana kuin urheilullisissa aktiviteeteissakin!

Your Turn Active myötäilee suunnittelussaan viimeisimpiä huipputrendejä. Voit nauttia sen teknisestä suunnittelusta vartaloa myötäilevissä alusvaatteissa. Ne ovat hyödyksi kumparelaskussa tai kolean päivän kuntolenkillä! Toimiston aamupalaveri voi olla hauska ja rento tapahtuma, jossa muodikas pukeutuminen ei ole ollenkaan haitaksi! Hyvännäköinen asu antaa lisää painoarvoa sanoillesi. Saatat valita tältä brändiltä hyvännäköiset kangashousut, mutta mitä ihmettä ottaisit yläosaan? Huomioi hienot hupparit! Ne ovat kuin varkain kivunneet huippumuodin kuumille kärkipaikoille. Olisiko omasi vähän väljä ja ohutta kangasta? Ehkä ujutat matalavartiset tennaritkin tähän huolettoman miehen toimistoasuun?

Your Turn Active on sporttihenkisen huippumuodin taitaja

Hyvät leikkaukset ja istuvuus antavat ryhtiä nuorten miesten suosikkibrändin vaatteisiin. Your Turn Activen muodikkaat yksityiskohdat houkuttelevat kiinnostuneita katseita treeneissä. Komeat kanttaukset sekä omaperäiset tehostenauhat nostavat vaatteiden selkeitä linjoja esille. Samalla ne varmistavat asujesi vauhdikkaan ja urheilullisen ilmeen. Tekniset urheiluvaatteet voivat olla myös hillittyjä, mutta ottaisitko ennemmin vaikkapa suurikirjaimisilla teksteillä koristeltuja paitoja? Toki voit käyttää tsemppaavia tekstipaitoja myös konttorissa. Kyllähän sitä positiivista kannustusta työpaikallakin tarvitaan!

Tahdotko asuusi huikeita energisiä värejä vai tummanpuhuvaa miehisyyttä? Your Turn Activen hillitympää värimaailmaa vahvistavat erottuvan väriset vetoketjut ja taskunsuut. Leikittele niiden sävyillä rohkeasti myös alaosan isommissa väripinnoissa!

Jos valitsit yksivärisen takin, voit tehostaa katutyyliäsi huipputrendikkäillä asusteilla miten tahdot! Ottaisitko päähäsi simppelin tyylisen pipon, joka käy yhteen kaulaliinan kanssa? Tai tahtoisitko karvalakin kivoilla korvasuojuksilla? Reppu pitää tyylisi edelleen rentona – siinähän voisi olla samantapaisia nahkavahvikkeita kuin miesten nauhallisissa nilkkureissa.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista