Mallisto

Suositut filtterit
719 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

YOURTURN tarjoilee katumuotia nuorille miehille, joiden menevä ja sosiaalinen elämäntyyli vaatii ajankohtaista ilmettä. Voit bongata tämän streetwear-brändin valikoimasta viimeisimmät trendit ja tutut perusvaatteet.

YOURTURN inspiroituu urbaanista nuorisokulttuurista

Saavu skeittimestoille ajankohtaisessa ilmeessä ja pyörähdä kaupungilla autenttisen streetwear-henkisessä lookissa. Vuonna 2012 perustettu brändi inspiroituu ajankohtaisesta nuorisokulttuurista, ja sen mallistoissa voi nähdä erityisesti vaikutteita skeittimuodista. Se suunnittelee vaatteita nuorille miehille, joiden aktiivinen elämäntyyli välittyy myös sosiaalisessa mediassa. Näissä vaatteissa päivität kuvavirtaasi trendikkäästi ja uskottavasti. Merkin monipuolinen valikoima kattaa vaatteiden lisäksi asusteet ja kengät. Voit siis pukeutua tyylikkäästi brändin urbaaniin streetweariin päästä varpaisiin. Sen valikoimaan kuuluvat myös alusvaatteet, yövaatteet ja uikkarit, jotka ovat tärkeä osa tyylikästä ja toimivaa vaatekaappia. Vaikka brändi pysyy ketterästi ajankohtaisten kaupunki-ilmiöiden ja muodin äärellä, voit ammentaa sen vaatteista yksilöllistä ilmettä uniikkiin tyyliisi. Jokainenhan haluaa näyttää hyvältä, omalla swagillään maustettuna. Merkin tuotteet eivät rasita myöskään kukkaroa, sillä niiden hinnat ovat jopa opiskelijaystävällisiä. Voit siis fiilistellä hyvännäköisiä vaatteita, jotka kertovat tyylitajustasi ja näyttävät aina freesiltä pienelläkin budjetilla.

Poimi rentoon tyyliisi luotettavat basic-vaatteet ja muutama trendikäs tärppi

YOURTURN on valikoima helposti yhdisteltäviä basic-vaatteita ja trenditärppejä, jotka nostavat tyylisi toiselle tasolle. Brändin rento tyyli istuu kaupunkilaismiesten ylle vaivattomasti ja coolisti. OIemme ihastuneet erityisesti merkin pitkähelmaisiin paitoihin ja huppareihin, trendikkäisiin nilkkureihin ja muodikkaasti revittyihin farkkuihin. Onko edessäsi työhaastattelu ensimmäiseen unelmiesi työpaikkaan? Tee vahva ensivaikutelma siisteissä chinoissa, kauluspaidassa ja nauhakengissä. Lyö viimeinen silaus tyyliin rouhealla rannekellolla, joka kertoo, että olet ajan tasalla - myös tyylissäsi. Pitäähän päivän snapissä näyttää hyvältä! Trenditietoinen nuori mies tietää, että moderneille treffeille voi pukeutua vähän rennommin. Hurmaava persoonallisuutesi kannattaa näyttää jo ensitreffeillä pysymällä uskollisena omalle tyylillesi. Ota käyttöösi statement-printit esimerkiksi t-paidassa, jonka voit yhdistää rentoihin reisitaskuhousuihin ja luottotennareihisi. Napitettava denimpaita pitää tyylisi huolettomana. Trendikäs bombertakki tai parka kertoo, että elämäntyylisi on aktiivinen ja rento. Hyvinmenneiden treffien jälkeen onkin mukava suunnata salille tai kavereiden kanssa pelailemaan rennossa verryttelypuvussa. Viikonlopun bailutyyli syntyy mustista, juuri sopivasti revityistä, skinny-farkuista ja pitkähelmaisesta t-paidasta. Kokomusta look toimii aina ja kaikilla. Tanssilattialla viihtyvälle kaverille suosittelemme tennareita.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista