Mallisto

877 tuotetta

YOUR TURN on miesten vaatemallisto, joka valmistaa monipuolisia vaatteita ja asusteita niille, jotka arvostavat tyylikkyyttä. Malliston vaatteet on suunnattu miehille, joilla on selkeä tyyli ja halu näyttää hyvältä tilanteessa kuin tilanteessa. YOUR TURN kiinnittää erityistä huomiota paitsi malliston monipuolisuuteen, myös tuotteiden virheettömyyteen ja laatuun. Malliston yksityiskohdat, kuten nauhat, printit ja taskut tuovat vaatteisiin eloa ja luovat viimeistellyn kokonaisuuden. Mallistosta löydät vapaa-ajan kauluspaitoja, shortseja, printtipaitoja ja kangashousuja. Kengät, laukut, lompakot ja hatut viimeistelevät asukokonaisuuden näyttävästi. Mallisto auttaa sinua pukeutumaan yhtä rennosti ja näyttävästi kuin kaikkien rakastama Robert Pattinson tai charmikas Orlando Bloom.

YOUR TURN hurmaa vastaantulijat trendikkyydellään

YOUR TURNin mallisto on niin laaja ja monipuolinen, että voit vaivatta uudistaa vaikka koko vaatekaappisi lattiasta kattoon tämän malliston tuotteilla. Malliston vaatteista luot siistin ja näyttävän tyylin, joka on yhtenäinen ja saumaton. Siistin arkilookin luot helposti yhdistämällä nauhakengat, kangashousut ja printtipaidan. Ja jos olet hattuihmisiä, viimeistele tämä kokonaisuus tyylikkäällä hatulla. Jos yhdistät mustat nauhakengat, slim fit -farkut ja vapaa-ajan kauluspaidan tai pitkähihaisen paidan, saat tyylikkään lookin, jossa on hyvä mennä toimistoon tai tapaamisiin. Korkeavartiset tennarit sopivat hyvin farkkujen tai verryttelyhousujen sekä printtipaidan kanssa. Täydellisen lomalookin saat yhdistämällä shortsit, t-paidan ja trendikkään liivin aurinkolasien kanssa. Kylmempiin säihin YOUR TURN tarjoaa paksuja ja näyttäviä collegepaitoja hupulla tai ilman. Malliston asujen ja asusteiden yhdistelymahdollisuudet ovat loputtomat, joten jokaisen on helppo löytää etsimänsä.

Nyt on hyvä aika uudistaa koko vaatekaappisi. Zalando ja YOUR TURN pitävät huolen, että näytät aina tyylikkäältä ja huolitellulta, minne ikinä menetkin. Tutustu tähän malliston monipuoliseen valikoimaan Zalandossa, yhdistele asuja ja anna mielikuvituksesi lentää!

Yhdistät helposti