accountaccountbagbagzalando logomenu

Kaikki Suomen suosikkimerkit

Ilmainentoimitus ja palautus*

100 päivän palautusoikeus

Zalandon yrityslahjakortti on täydellinen henkilöstölahja

Etsitkö sopivaa tapaa palkita henkilökuntaa hyvin tehdystä työstä tai haluatko tarjota uuden henkilöstöedun? Haluatko ehkä muistaa työntekijöitä tärkeinä hetkinä? Kyseessä voi olla työntekijän syntymäpäivä, henkilökunnan joululahjat, työntekijän eläkkeelle jääminen tai uusiin haasteisiin siirtyminen. Tiimiä on myös hyvä muistaa onnistuineista projekteista ja tavoitteiden saavuttamisesta. Tehokas palkitsemisjärjestelmä ja tunnustuksen antaminen hyvin tehdystä työstä on paras kannustin ja avain motivoituneeseen työilmapiiriin. Suositut henkilöstöedut myös vahvistavat yrityksesi työnantajabrändiä.

Yrityslahjakortilla annat jokaista miellyttävän lahjan

Zalandon yrityslahjakortti on täydellinen tapa muistaa henkilökuntaa eri tilanteissa. Sen avulla työntekijät voivat itse valita Zalandon laajasta ja monipuolisesta miesten, naisten ja lasten muotivalikoimasta itselleen mieleisen lahjan. Joten miksi pähkäillä sopivan henkilöstölahjan löytämisen kanssa, kun voit antaa työntekijöille mahdollisuuden tse valita haluamansa lahjan? Zalandon yrityslahjakortti mahdollistaa työntekijöille vapauden valita omaan makuunsa ja tyylinsä parhaiten sopivan palkinnon. Zalandon monipuolinen ja laaja valikoima kattaa laadukkaat vaatemerkit sekä tyylikkäät asusteet, kuten laukut, korut, kellot ja aurinkolasit. Lisäksi Zalandon urheiluvalikoimasta yrityslahjakortin saajilla on valittavanaan tunnetuimpien sporttibrändien vaatteita, tennareita sekä urheilutarvikkeita. Lapsiperheelliset pystyvät taas halutessaan käyttämään yrityslahjakorttinsa myös lasten vaatteisiin ja tarvikkeisiin.

Zalandon yrityslahjakortti auttaa yrityksiä löytämään työntekijöilleen lahjan, joka jokaisen työntekijän henkilökohtaiseen tyyliin ja elämäntilanteeseen parhaalla mahdollisella tavalla. Näin takaat työntekijöiden tyytyväisyyden lahjaan.

Yrityslahjakorttien tilaaminen käy helposti ja kätevästi: Valitse haluamasi lahjakorttivaihtoehto, määritä sitten lahjakortin summa, vastaanottajat sekä henkilökohtainen tervehdys. Kun kaikki kohdat on täytetty, lähetämme lahjakortit sähköpostilla. Motivoituneet työntekijät ovat yrityksen arvokkain voimavara – muista työntekijöitä Zalandon lahjakortilla ja lisää henkilökunnan sekä asiakkaiden tyytyväisyyttä.
Yrityslahjakorttien vähimmäistilausmäärä on 11 kappaletta ja vähimmäisarvo 250 euroa. Näitä pienemmät lahjakorttitilaukset voit tehdä lahjakorttisivultamme.