Suodatin1

55 tuotetta

Mukavat ja käytännölliset perusvaatteet luovat perustan joka vaatteistolle. Zalando Essentials tarjoaa kattavan valikoiman värejä, malleja ja yhdistelymahdollisuuksia. Aamu alkaa kivasti, kun omannäköiset vaatteet kutsuvat pukeutumaan!

Ylle ja alle, arkeen ja juhlaan – Zalando Essentialsin vaatteista löytyy sopivat vaihtoehdot joka tilanteeseen. Zalandon oman vaatemalliston tarkoituksena on keskittyä olennaiseen: tarjota miellyttävä pohja mille tahansa pukeutumistyylille. Kokoelmasta löydät niin kokouskelpoiset jakut kuin ihanat mekot ja hameet, jotka sopivasti stailaamalla muuttuvat arkivaatteista kauniiksi juhla-asuiksi.

Zalando Essentials kuuluu jokaisen garderobiin

Ihanan pehmeitä maksihameita maanläheisissä väreissä kannattaa olla ainakin kaksi – saatat nimittäin ihastua niihin niin, että toinen on aina pesussa. Musta hame toimii hyvin juhlatilaisuuksissa yksivärisen silkkipuseron parina mutta sopii myös kesäkadulle vaikkapa smaragdinvihreän, ohuen t-paidan kanssa. Syksyllä musta vaihtuu bordeaux'n punaiseen tai khakiin. Viileillä ilmoilla hameen alle vedetään sukkikset tai stay upit ja yläosaksi valitaan lämmin ruosteenpunainen tai okrankeltainen neule.

Zalando Essentialsin rento ja raikas kokoelma täydentyy curvy- ja maternity-mallistoilla sekä miesten yö- ja alusasuilla. Curvy-kokoelmasta löytyy tyylikkäitä vaatteita nuorekkaille, vahvoille naisille, vaikkapa ihania kauniisti laskeutuvia mekkoja, joiden päälle on kiva vetäistä metsänvihreä tai viininpunainen neuletakki. Maternity-mallisto muistuttaa, ettei äitiys suinkaan tee naisesta vähemmän tyylikästä, vaan päinvastoin: joustavat materiaalit ja istuvat mallit tuovat naiselliset muodot esiin lempeässä valossa.

Aistikkaat alusasut innostavat kokeilemaan, miten saada päälypuolikin näyttämään hehkeämmältä. Sopisiko sinun tyyliisi miami pink -sävyinen neule vai suositko klassista valkoista puseroa? Kummankin pariksi sopivat vapaa-aikana farkut ja työmenoihin siisti kynähame. Näyttävät korut, kuten hopeiset rannerenkaat tai huomiota herättävät hiuskoristeet, luovat asuun erityisiä aksentteja. Kun pukeutumisen perusasiat ovat hallussa, sinulla on runsaasti mahdollisuuksia toteuttaa vaate- ja stailausunelmiasi!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua