Suodatin1

29 tuotetta

Zalando Essentials on Zalandon oma merkki, joka tarjoaa vaatekaapin peruspilarit jokaiselle, joka arvostaa ajattoman käytännöllistä tyyliä mutta kulkee aina välillä trendien edellä. Zalando Essentials keskittyy naisten vaatteisiin mutta tarjoaa myös perusvaatteita miehille.

Zalando Essentialsin mallisto on monipuolinen, trendikäs ja kuitenkin ajaton. Löydät valikoimasta kaikki mitä onnistuneeseen tyyliin tarvitset: neuleet, mekot, puserot, housut, alusvaatteet ja kaiken. Vaatteiden suunnittelussa on panostettu siihen, että vaatteet ovat helposti yhdisteltäviä ja toimivat oikeastaan missä tahansa eri tyylissä. Värimaailma on monipuolinen mutta pääasiassa värit ovat klassisia perusvärejä, jotka on helppo sovittaa yhteen, ja joilla luot toimivan pohjan tai lisän näyttävämmille vaatteillesi. Jos joku trendi on mennyt sinulta ohitse, voit napata siitä kiinni viimeistään nyt, kun tutustut Zalando Essentialsin vaatteisiin.

Zalando Essentialsin kolme ajankohtaista perusvaatetta

Zalando Essentials tarjoaa kaikki ajankohtaiset perusvaatteet. Trikoinen mekko on monikäyttöinen vaate, sillä sen voi yhdistää niin työhön, juhlaan kuin vapaa-aikaankin. Bleiseri ja kävelykengät taikovat mekosta hetkessä asiallisen. Asusta tyyli vielä bleiserin ympäri kiedotulla vyöllä tai huivilla. Sama mekko muuntuu juhla-käyttöön, kun lisäät näyttävät asusteet ja korkokengät – juhlavamman mekosta voisi tehdä myös paljettikoristeinen neuletakki tai jakku. Vapaa-ajalla mekkoa voi päivittää solmulle sidotulla paitapuserolla, lanteille sidotulla farkkupaidalla tai sen ylle puetulla rennolla, väljällä t-paidalla tai collegepaidalla ja tennareilla. Viileinä vuodenaikoina trikoomekon voi vaihtaa neulemekkoon.

Laadukas t-paita, oli se sitten lyhyt- tai pitkähihainen, on must. T-paita on yhdisteltävissä niin farkkuihin, chinoihin, shortseihin kuin erimallisiin ja mittaisiin hameisiin, joten ei ihme, että siitä on tullut taas trendivaate.

Poolopaita on noussut kauluspaidan rinnalle bisnestyylissä. Toki paitapusero on ajattoman tyylikäs ja monikäyttöinen, mutta mitä jos vaihtaisit sen poolokauluksiseen paitaan?

Yhdistät helposti