Suodatin1

Zign
Mallisto

1,271 tuotetta

Laadukkaiden nahkakenkien ja -asusteiden aika ei ole ohi. Saksalainen kenkä- ja asustemerkki Zign edustaa tuotannossaan perinteistä ja tarkkaa nahan käsittelyä, jonka lopputuloksena syntyy laatua ja kestävyyttä. Vuonna 2010 Berliinissä perustettu merkki pyrkii laadun lisäksi myös selkeälinjaiseen ja urbaaniin tyyliin. Berliinin askeettisesta ja rockahtavasta muotivirrasta inspiraationsa hakeva brändi ei jätä kylmäksi. Nuorekkaat kengät ja laukut ovat samaan aikaan sekä ajankohtaisen trendikkäitä että klassisen tyylikkäitä. Mallistoja on tarjolla niin miehille kuin naisillekin. Tyylikkyys ei katso ikää – saksalaismerkin kengät ja asusteet näyttävät hyviltä niin nuorten kuin vanhempienkin päällä!

Berliiniläismerkin suosio perustuu herkeämättömään katumuodin ja kuluttajien kiinnostusten tarkkailuun. Zign pyrkii selvittämään, millaisia kenkiä ja asusteita vaativa muotikansa haluaa. Kuluttajalähtöinen suunnittelutyö tuottaa tuloksia. Elegantit, urbaaneilla elementeillä ryhdistetyt jalkineet ja asusteet houkuttelevat sekä hienostuneen että persoonallisen yllättävän tyylin ystäviä. Käytännöllinen muotoilu yhdessä tukevan lestin kanssa takaa kenkien käyttömukavuuden kaupunkikävelyillä ja juhlahumussa. Sekä kenkien että laukkujen materiaalivalinnoista ei tingitä – Zign valmistaa tuotteensa ainoastaan aidosta nahasta.

Aitonahkaiset Zign-kengät ja -asusteet ovat urbaanin tyylin ytimessä!

Monikäyttöinen nahka muuntautuu moneksi – laadukkaat Zign-jalkineet ja -asusteet todistavat sen. Naisten kenkiä on tarjolla jokaista vuodenaikaa ja tilaisuutta varten. Ballerinat, sandaalit, nilkkurit, korkoavokkaat - valitse mieleisesi tarpeidesi mukaan! Nilkkaremmit, koron korkeus ja väri muuttavat kengän ilmettä välittömästi, joten käytä aikaa yksityiskohtien miettimiseen. Sovita laukku osaksi naisellista asuasi. Tilava shopping bag -laukku tai reppu palvelee päivän menoissa, mutta kevennä kantamuksiasi illan rientoihin siron olkalaukun tai lompakon avulla. Miesten Zign-tyyli rakentuu nilkkureiden ja nauhakenkien varaan. Nahkaiset tennarit edustavat merkin renommpaa kenkäsuunnittelua. Tilavat olka- ja tietokonelaukut säilövät työpäivän tärkeimmät asiat.

Zignin filosofian mukaan todellinen asukokonaisuus alkaa ja päättyy oikeilla kengillä. Ota siis nahkajalkineesi rohkeasti asusi kiinnekohdaksi. Puhtaat valkoisen ja deniminsinisen sävyt kääntävät katseet mustiin tai ruskeisiin nahkanilkkureihin. Kepeät chinot yhdessä loafereiden tai avokkaiden kanssa pukevat sekä miehiä että naisia. Rento juhla-look miehillä syntyy puvuntakista, siisteistä farkuista ja nauhakengistä. Naisten Charleston-henkinen juhlatyyli syntyy nahka-avokkaista, kimaltavasta hapsumekosta ja hiuskorusta.

Yhdistele ja sekoita