Suodatin1

Zimtstern
Mallisto

60 tuotetta

Positiivisen sporttimerkin, Zimtsternin pirteät lasketteluvaatteet tuovat väriä talven pimeyteen. Merkin värikkäät hupparit tulevat olemaan vapaa-aikasi suosikkeja ympäri vuoden. Merkki ei tylsää päivää näe, vaan se ottaa kaiken irti sporttisen raikkaasta designista ja räiskii kanvaasille kaikki energiavärit, joita voit arjen kiireessä tarvita. Virtaviivaiset printit ja vahvat vastavärit kohtaavat adrenaliinihakuisen elämäntyylisi!

Merkki huokuu lämpöä, raikkautta ja hauskanpitoa. Sen tarina alkoikin kahden ystävyksen hauskasta yhteisprojektista, jonka ideana oli ommella toimivia sporttivaatteita kavereilleen. Merkki ei ole unohtanut juuriaan hyvänmielen projektina ja se loistaa merkin vaatteista - parivaljakon suunnittelufilosofia on pitää aina mielessä, että pukeutuisivatko heidän ystävänsä vaatteisiin, ovatko vaatteet riittävän laadukkaita, entä mielenkiintoisia ja tyylikkäitä? Tämä maanläheinen suunnittelutapa on varmasti osaltaan auttanut sitä menestymään kansainvälisesti.

Aktiivisen liikkujan luottomerkki

Zimtstern haluaa varmistaa, että otat irti kaiken ulkoilusta ja sporttailusta - sen vaatteet vastaavat teknisyydeltään extreme-urheilijan vaatimuksia kestävistä ja käytännöllisistä urheiluvaatteista. Harrastelija saa nauttia merkin trendikkäästä designista, mutta yhtä kaikki laadusta, jossa ulkoilu on mukavaa jopa tuulen tuivertaessa ja lumen pyryttäessä.

Leikittele sporttityylisi kanssa ja heittäydy pelottomasti väripaletille. Reipas lookki syntyy, kun yhdistät kahta eri väriä ylä- ja alaosassa - miten olisi raikas minttu ja pirteä pinkki, tai auringonkeltainen ja vahva turkoosi. Jos arkailet vielä värejä, panosta värikkääsen takkiin ja valitse housuihin mustaa, tai toisinpäin.

Zimtsternin asusteet antavat sporttisen raikkaan tuulahduksen muuallakin kuin rinteessä tai lenkkipolulla - untuvatakki tai villakangastakki saa piristävän ruiskeen trendikkäästä tupsupiposta tai pääpannasta. Anna vaatekaapillesi väriterapiaa Zimtsternin upeilla asusteilla ja urheiluvaatteilla - tai pakkaa energia merkin makeaan reppuun!

Yhdistät helposti