Zip and Zoe vie perheen pienimmäiset mukanaan huikealle matkalle, joka maalataan kaikista sateenkaaren väreistä. Lontoolaisen Zip and Zoen reput ja laukut hurmaavat iloisilla väreillään ja hauskoilla kuvioillaan perheen isoimmatkin. Nämä reput selässä kelpaa askeltaa kohti koulutietä.

Zip and Zoe on mukana lasten seikkailuntäyteisessä arjessa

Rakastetun englantilaismerkin reput ovat todellinen värikimara syksyn hämärinä aamuina, kun koulumatka ei oikein maistuisi. Veikeä reppu on erityisen kiva kaveri, kun koulutaival on vasta alussa. Hieno reppu saattaa inspiroida pakkaamaan koulukirjat jo edellisenä iltana. Myös tarhaikäiset tenavat saavat nauttia tämän ihanan lastenbrändin raikkaan riemukkaista repuista minikoossa. Merkki on lontoolaisen Babymelin lanseeraama lasten reppu- ja laukkukokoelma. Babymelin vaippalaukut ja lasten laukut ovat tunnettuja niiden laadukkuudesta ja persoonallisesta ulkonäöstä. Piirroshahmot Zip and Zoe sekä Dylan-dinosaurus ja Dasy-lohikäärme seuraavat lasten matkassa. Mikähän seuraava seikkailumme olisikaan? Ehkä metsänvalloitus puumajasta käsin tai ensimmäinen yökyläily? Joka tapauksessa oma lempireppu on ykkösjuttu, kun pakataan tavaroita mukaan.

Lasten reppujen pitää olla näppäriä

Oma lempireppu otetaan mukaan myös silloin, kun lähdetään matkalle, joten on tärkeää, että täydellinen matkakumppani on myös näppärä. Zip and Zoen repuissa on otettu huomioon juuri niiden käyttäjäkunta eli lapset. Supercoolin graafisen kuvioinnin ja iloisen värimaailman lisäksi niiden käytännöllinen muotoilu on todella miellyttävä lasten käytössä. Lasten selkään ja käyttöön ihanteellisesti sopivat istuvuus ja koko yllättävät iloisesti – leikkaus on kapeampi kuin reput yleensä. Ylimääräinen klippikiinnitys kantohihnoissa taas tuo lisätukea pienikokoisenkin matkaajan koulukirjojen kantamiseen. Repun vuori on kirkas ja luo hauskan kontrastin – repun sisään tekee oikein mieli kurkistella, että mitä siellä olikaan! Repun sisältä löytyy myös hauskana yksityiskohtana paikka repun omistajan nimelle hauskan kuvituksen kera. Kaiken kruunaavat jokaisessa repussa roikkuvat hauskat Zip- ja Zoe-figuurit. Voisiko tämän kivempaa reppua ollakaan!

Tutustu myös