Meillä kaikilla tulisi olla vapaus olla. Pukeutua ja ilmaista itseämme juuri niin kuin haluamme. Olla juuri sellaisia kuin olemme. Vapaus olla arvokas, rauhassa ja turvassa. Vapauden vaatekaappi on valikoima, jossa vaatteilla ei ole sukupuolta. Valikoima on koottu yhdessä LHBTIQ+ -yhteisön inspiroivien esikuvien kanssa.

Vapaus olla minä

Vapaus olla näkyvä. Vapaus olla aito. Vapaus olla ihana. Vapaus olla minä. Katso inspiroivien esikuvien valinnat Vapauden vaatekaapista ja valitse oma tapasi olla osa Helsinki Pride -viikkoa.

Tasa-arvo, tuki & yhteistyö

Calvin Klein, Inc. tukee LHBTIQ+ -yhteisöä Priden aikaan ja ympäri vuoden tukemalla muun muassa OutRight Action International -järjestöä. Järjestö tarjoaa hätärahoitusta LHBTIQ+ -organisaatioille, jotka auttavat COVID-19:n vuoksi vaikeuksiin joutuneita. Yhdessä juhlimme identiteettien monimuotoisutta.

For succesful lovingDiesel

Nyt on tärkeämpää kuin koskaan puolustaa vapautta ja tasa-arvoa. Diesel ja OTB Foundation tukevat San Fransisco Lesbian Gay Bisexual Transgender Community Centeriä sekä Transgender Europea.
Tutustu mallistoon

Show your prideadidas

Yhdessä queer-yhteisöön kuuluvien urheilijoiden kanssa adidas jakaa tarinoita solidaarisuudesta. Pride Pack -malliston julkaissut adidas jatkaa homofobiaa vastaan taistelevien yksilöiden ja yhteisöjen tukemista.
Tutustu nyt

Vapauden vaatekaappiKoska vaatteilla ei ole sukupuolta

Tutustu nyt

Haluaisitko 10% alennuksen? *

Tilaa uutiskirjeemme

Vastaanota uutuuksia ja tyyli-inspiraatiota Zalandolta sähköpostitse

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.