Porttisi Zalandon alustallePartneriohjelma

Zalandon partneriohjelma antaa brändeille ja jälleenmyyjille suoran pääsyn 23 eurooppalaiselle markkinalle ja yhteyden noin 45 miljoonaan aktiiviseen kuluttajaan. Kanssamme työskentelee jo yli 3000 brändiä ja jälleenmyyjää, jotka saavat kauttamme miljoonia tilauksia kuukausittain. Brändit ja jälleenmyyjät integroivat tuotteensa ja varastonsa suoraan Zalandon muotikauppaan säilyttäen täyden kontrollin valikoimaan, hinnoitteluun ja brändin esillepanoon. Näin asiakkaat saavat nauttia yhä laajemmasta valikoimasta ja mahdollisuudesta shoppailla useita brändejä yhdestä osoitteesta mahdollisimman kätevästi. Me hoidamme maksuprosessit ja asiakaspalvelun. Laajennamme näkyvyyttämme ja vaikutustamme markkinoilla, sekä kehitämme jatkuvasti asiakaskokemustamme. Työskentelemme kohti tavoitettamme olla muodin lähtöpiste.
Ota yhteyttä

  Partneriohjelman hyödyt:

  #1 Nopea yhteys kysyntään

  Hyödyntämällä dataamme voit toteuttaa räätälöidyn markkinoiden laajennusstrategian. Zalandon noin 45 miljoonaa aktiivista asiakasta odottavat päästäkseen shoppailemaan tuotteitasi.

  #2 Kontrolli valikoimaan ja hinnoitteluun

  Vauhdita digitaalista myyntiäsi ja säilytä täysi kontrolli myymääsi valikoimaan, hinnoitteluun ja asetteluun.

  #3 Ratkaisuja täyden potentiaalin saavuttamiseen

  Voit hyödyntää Zalando Fulfillment Solutions ja Zalando Marketing Services -palvelujamme. Molempien tavoitteena on auttaa partnereitamme selättämään digitaalisen arvoketjunsa haasteet Zalandon teknologian, logistiikkaverkoston ja markkinointivahvuuksien avulla.

  Saat lisätietoja vierailemalla Zalando Partner University -sivustolla.
  Klikkaa tästä

  Haluaisitko 10% alennuksen? *

  Tilaa uutiskirjeemme

  Vastaanota uutuuksia ja tyyli-inspiraatiota Zalandolta sähköpostitse

  Hallinnoi asetuksiasi

  Mistä olet eniten kiinnostunut?

  Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.