Zoe Karssen luo helposti pureskeltavaa designermuotia ― se on kuin purukumia, joka naksuu kivasti hampaissa popin tahtiin. Amsterdamilainen muotitalo luo tämän hetken kiinnostavinta easy-to-wear-muotia. Merkki erottuu muista luksusmerkeistä terävillä printtikuvioillaan, joissa se miksaa särmikkäästi rock and roll -estetiikkaa ja populaarikulttuurista tuttuja elementtejä. Tässä on jokaisen urbaanin mimmin go-to-merkki!

Zoe Karssenin designervaatteet, joihin myös tyyli-ikonit pukeutuvat

Vuonna 2010 perustetun merkin suunnittelijakaksikko, Zoe and Quince Karssen, on onnistunut tekemään basic-vaatteista huippumuotia, johon ovat ihastuneet tähdet ja tyyli-ikonit ympäri maailman. Ensiluokkaisille ja uniikeille perusvaatteille on kysyntää, sillä merkin signature-tyyli on saanut pauloihinsa persoonalliset pukeutujat aina Beyoncésta ja Rihannasta Kate Mossiin. Me muodinnälkäiset osaamme arvostaa Zoe Karssenin käyttämiä korkealuokkaisia materiaaleja ja laadukkaita valmistusmenetelmiä, ja erityisesti sitä, että näissä vaatteissa on vielä aimo annos kihertelevän kiinnostavia yksityiskohtia ja omaleimaista asennetta. Ja mitä sitten, kun se täydellinen vaate on tästä valikoimasta löytynyt? Hyvä uutinen on se, että merkki pitää suosituimmat ja imartelevimmat mallinsa mukana sesongista toiseen, joten voit hyvinkin löytää lempipaitasi uudelleen merkin kokoelmasta, mutta eri värisenä tai eri printillä!

Zoe Karssen taikoo klassikot uusiksi

Erityisesti Zoe Karssenin ironisilla tai muuten särmikkäillä sloganeilla koristellut t-paidat ovat suosittuja. Nyt voit yhdistää merkin luksuspaidat sen upeisiin farkkuihin, joissa on todella uniikki ulkonäkö. Farkut vastaavat ajan tasalla olevan muotimuusan vaatimuksiin, sillä niissä on erittäin trendikkäitä ja omintakeisia yksityiskohtia, kuten brodeerauksia, paikkamerkkejä ja printtikuvioita. Statement-farkut saattavat olla ainoa asia, mitä kaappiisi tarvitset. Ne voi yhdistää niin valkoiseen t-paitaan, kauluspaitaan kuin huppariinkin, ja ne näyttävät aina yhtä hyviltä. Huomion arvoisia ovat myös merkin luksusverryttelyhousut, jotka tuovat athleisure-lookeihisi uutta särmää. Rennon huolettomaan tyyliin sopivat myös collegepaidat ja puserot. Rock and roll -asenne näkyy merkin neuleissa ja takeissa eläinkuoseina ja asennetta uhkuvina sloganeina. Vai olisiko nahka se juju, jolla luot tyrmäävän tyyliin. Mini- tai kynähame on naisellinen näyttävien nilkkureiden kanssa. Yläosaksi riittää ylellinen t-paita. Muotia ei kannata tehdä liian vaikeaksi, vaan perusvaatteista voi todella loihtia mitä upeampia ja persoonallisempia lookeja ― kunhan niissä on hyppysellinen Zoe Karssenin taikapölyä!

Yhdistele ja sekoita