Faq | Asiakastili | Uutiskirje

Uutiskirje

Zalando-uutiskirje on sähköpostiisi tuleva ajankohtaisia trendejä ja muotivinkkejä käsittelevä tiedote. Uutiskirjeen tilaajana saat myös ensimmäisenä sekä tiedon alennusmyynneistä ja -kampanjoistamme että henkilökohtaisia erikoisetuja.

Voit tilata uutiskirjeen osoitteesta: www.zalando.fi/zalando-uutiskirje/. Syötä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja ilmoittaudu tilaajaksi klikkaamalla painikkeesta "Naisten muoti" tai "Miesten muoti" sen mukaan, kumman uutiskirjeen haluat tilata. Jos olet rekisteröitynyt Zalandon asiakas, voit ilmoittautua tilaajaksi myös asiakastilisi valikon kohdassa "Uutiskirje".

Miksi en saa uutiskirjettä, vaikka olen tilannut sen?

Tarkista ensin, ettei uutiskirje ole päätynyt sähköpostisi roskapostikansioon. Mikäli näin on käynyt, lisää osoitteet message@my.zalando.fi ja uutiskirje@service.zalando.fi osoitekirjaasi, jotta uutiskirje saapuu oikein saapuvien postien kansioosi. Suosittelemme tällöin lisäämään samalla myös osoitteet service@zalando.fi ja team@service.zalando.fi, jotta muutkin Zalandon sähköpostitse toimitettavat asiakirjat, kuten tilaus- ja toimitusvahvistukset, saapuvat perille.

Miten peruutan Zalandon uutiskirjeen tilauksen?

Voit muuttaa valintojasi ja perua uutiskirjeen suoraan asiakastililtäsi kohdassa Uutiskirje.

TÄRKEÄÄ: Ennen kuin perut uutiskirjeen tilauksen, ole hyvä äläkä merkitse lähettämiämme sähköposteja roskapostiksi. Roskapostiksi merkitseminen saattaa estää myös muiden lähettämiemme tärkeiden viestien (tilausvahvistus yms.) saapumisen perille.


Etkö löydä vastausta kysymykseesi?
Ota meihin yhteyttä
CHAT

Chatbottimme on täällä apunasi.

Soita meille

Asiakaspalvelijamme auttavat sinua mieluusti.

Postilaatikko

...mutta tyylikkäämpi

Tilaa Zalandon uutiskirjeet

Hallinnoi asetuksiasi

Mistä olet eniten kiinnostunut?

Lue lisää Tietosuojasta. Voit perua uutiskirjeen tilauksen koska tahansa maksutta.