MIESTEN MUODIN UUSI SUUNTA

Persoonallisen tyylin jäljillä

Yhtenäisen pukeutumistyylin luominen ei ole vain sattuman kauppaa, jossa yksittäiset vaatekappaleet sopivat tuurilla yhteen. Se vaatii tarkkaan harkintaan perustuvaa suunnittelutyötä, jossa eri elementit – alusvaatteista aina kenkiin ja asusteisiin – luovat kiinnostavan, toisiaan täydentävän kokonaisuuden palasten loksahtaessa kohdalleen. Kun ajattelet vaatetustasi alati muuttuvana projektina, jonka parannuskohteena on itsevarmuutesi ja yleinen olemuksesi, saat samanlaista säntillisyyttä vaatetukseesi kuin kuuluu luontaisesti työhösi tai harrastuksiisi.

Tyyliniekan salaisuus: vaatekaapin jatkuva päivitys

Tyylin kohennus on hyvä aloittaa alusvaatteista, jotka toimivat joka asun perustana. Nosta mukavuus ja istuvuus näissä kunniaan. Tarkasta sen jälkeen perusvaatteet eli housut, paidat ja päällysvaatteet, joihin arkityylisi perustuu. Tuovatko nämä vaatteet esiin piirteitä, joita haluat korostaa vai jäävätkö ne kirjavuuden tai liian pliisun ilmaisun vuoksi piiloon? Tasapainon löytäminen vahvan ja neutraalin ilmaisun välimaastossa on avain tyylikkyyteen. Joka asu kaipaa silti yksityiskohtia, joihin katse kiinnittyy, mutta levoton kokonaisuus saa katseen harhailemaan. Kiinnostavan aksentin luot yksiväriseen arkiasuun värillään muusta vaatetuksesta eroavalla asusteella tai yhdistämällä räväkät kengät vaikkapa samanväriseen huiviin, lakkiin tai käsineisiin. Geometriset kuviot ja printit rikkovat myös tyylikkäästi vaisun asun hiljaiselon. Luottotyylisi ilme muuttuu joka kerta, kun tuunaat sen uudella asuste-kenkäsetillä.

Pukumiehen tyylivinkit

Älykkään pukeutujan ei tarvitse uudistaa koko vaatekaapin sisältöä. Riittää, että vaihdat kravatin tai paidan kuoseja pukusi piristämiseksi. Kaikkein pienimmilläkin asusteilla on suuri merkitys tyylin viimeistelyssä. Elegantit kalvosinnapit, solmioneulat ja tyylikäs rannekello antavat huolitellun vaikutelman, joka puolestaan huokuu varmuutta ja vaikutusvaltaa. Jos pukeudut pukuun päivittäin, kannattaa kokeilla rohkeasti puvuntakkia kaksirivinapituksella tai liivin yhdistämistä bisneslookiisi. Näyttävän lisäefektin teet sulavalinjaisilla herrainkengillä.

Vauhdissa muuntuva vaatekerrasto liikkuvan miehen matkaan

Aktiivinen elämäntyyli vaatii pukeutumiseltasi astetta nokkelampaa asennetta ja pohjoismainen ilmasto asettaa omat haasteensa toimivalle vaatetukselle. Puolimuodollinen yhdistelmä, kuten pikkutakki, farkut ja retro printtipaita, muuntuu työpäivän päätteeksi vapaa-ajan asuksi, kun vaihdat pikkutakin huppariin. Riippuu paljon työnkuvastasi ja työmatkoihin käyttämästäsi kulkuneuvosta, minkälaiset päällysvaatteet sopivat parhaiten asuusi. Puvun kanssa pitkä trenssi tai asiallinen parka ovat kelpoja vaihtoehtoja, joista moni on paitsi säntillisen tyylikäs myös säänkestävä. Raittiissa ulkoilmassa aamun ja iltapäivän matkat taittavalle on hengittävä kuoriasu täysin ehdoton. Varaa vain aamuisin riittävästi aikaa muuntautuaksesi liikenteessä kiitävästä teräsmiehestä työn sankariksi.

10 % alennusta

Tilaa uutiskirjeemme & lunasta lahjasi