Miesten hupparit

5 879 tuotetta

Miesten hupparit tekevät pukeutumisesta rentoa ja helppoa. Huppari on yllättävän monipuolinen vaate, ja se onkin lyönyt läpi isosti muodin kaikilla osa-alueilla. Se ei ole enää vuosikymmeniin ollut vain urheiluvaate, vaan siitä on tullut tärkeä osa eri tyylejä. Minimalistinen ysärimuoti on tuonut takaisin muotiin perushupparit, kuten harmaat miesten hupparit. Sama trendi on tuonut myös klassisten urheilumerkkien ikoniset mallit takaisin vaaterekeille.

Miesten hupparit ovat monipuolisia

Hupparin yhdistäminen urheilu- ja katumuodin lisäksi on sallittua nyt myös siistimmässäkin tyylissä. Athleisure-muodissa räätälöityjä ja klassisia elementtejä voi yhdistellä urheilullisiin elementteihin. helpoin tie trendiin on huppari. Huppareita kannattaakin olla kaapissa muutamia erityylisiä, jotta niistä saa irti kaikki mahdolliset yhdistelmät. Hupparilla on helppoa muokata tyyliä rennoksi ja hienovaraisesti säätää tyyliä mihin tahansa suuntaan. Luonnollisesti huppari on myös käytännöllinen urheillessa tai tyylikkäässä kerrospukeutumisessa välikausina ja kesällä. Miehen vaatekaapista olisi hyvä löytyä ainakin yksi vaaleampi ja yksi tummempi huppari. Tumma huppari voi olla tyylikkään urbaani musta, klassinen tummansininen, käytännöllinen tummanharmaa tai muodikas burgundy. Vaaleanharmaa huppari on helpoin yhdisteltävä ja trendikäs mutta ajaton klassikko. Hupparit sopivat erityisesti farkkutyyliin ja klassikkotakkien seuraan. Vedä päähän vielä lippis, joka viimeistelee hupparityylin.

Näin yhdistelet miesten hupparit muodikkaasti eri takkeihin

Musta nahkarotsi on ykköstakki, sillä se voi olla miesten tyylissä niin elegantti, rock kuin boheemi. Nahkatakin ja hupparin yhdistelmä on särmikäs erityisesti, kun valitset kokomustan tyylin. Skinny-farkut näyttävät huippuhyvältä väljän tai pitkähelmaisen hupparin kanssa, siinä missä relaxed-farkut sopivat klassisempien huppareiden seuraan. Farkkutakki on toinen klassikko, joka on varma hitti hupparin kanssa. Raikkaan vaalea farkkupesu kannattaa yhdistää vaaleaan huppariin esimerkiksi kesätyyleissä, kun talvisemmat tyylit voivat olla tummia, kuten musta tai tummanharmaa farkkutakki viininpunaisen tai tummansinisen hupparin kanssa. Pastellivärit ovat trendikkäitä huppareissa – kokeile vaikka vaaleanpunaista, joka tuo kiinnostavan ilmeen urbaanin bombertakin kanssa. Urheilumerkkien logoilla koristellut hupparit tai luksusmerkkien hupparit ovat trendikäs valinta myös chinojen ja tikkitakin tai villakangastakin kanssa.

Yhdistele ja sekoita

Miesten hupparit sporttiseen ja huolettomaan tyyliin!

Miesten hupparit ovat viime vuosikymmeninä tulleet erittäin tutuksi näyksi katumuodissa. Olipa syynä rennon siisti ulkonäkö taikka hupun – josta nimitys ”huppari” tuleekin – tuoma lisäarvo, on tämä kyseinen vaatekappale näillä näkymin kuitenkin tullut jäädäkseen, ainakin päätellen sen suosiosta nuorten miesten keskuudessa. Huppareilla luot urheilullisen ja rennon asukokonaisuuden ja niillä saat mainiosti lämpöä välivuodenaikoina paksun collegekankaansa sekä hupun ansiosta. Talvella nämä miesten hupparit sopivat mainiosti esimerkiksi talvitakin alle. Sen lisäksi miesten hupparit ovat erinomaisia urheilukäytössä; yhdistät hupparisi vain juoksukenkiin, -housuihin ja lippikseen, ja olet valmiina lenkille! Miesten huppareita saa tätä nykyä lukemattomissa eri väreissä, malleissa ja kuoseissa. Miesten hupparit ovat todella monikäyttöisiä; ne sopivat niin urheiluun kuin laiskotteluun ja kouluun kuin vapaa-aikaankin. Tilaa Zalandosta nyt suosikkisi miesten huppareista esimerkiksi lempimerkkisi painatuksella! Zalando tarjoaa miesten laadukkaat ja äärimmäisen mukavat hupparit huippumerkeiltä, kuten Puma ja DC.