Miesten hupparit

Suositut filtterit
6 782 tuotetta

Tyylikkäät miesten hupparit katutyyliin tai illanviettoon

Rento huppari ei ehkä ole vaatekaappisi muodikkain yläosa, mutta se on yksi mukavimmista ja käytännöllisimmistä. Sellaisenaan lämmin ja väljä miesten huppari on moderni miesten asu, joka jokaisen herran tulisi omistaa. Vaikka voit tietysti helposti oleskella hupparissa kotona, voit myös käyttää sitä osana siistiä, rentoa viikonloppuasua, jos yhdistät sen oikeisiin vaatteisiin.

Jos haluat nykyaikaisen kaupunkiasun, yhdistä huppari ja bomber-takki. Vaikka yhdistelmä ei ole niin klassinen kuin muut, se voi toimia yhtä hyvin bomberin nykyisen suosion ja hupparin perussuunnittelun ansiosta. Luodaksesi ilmeen, valitse klassisen värinen vetoketjullinen huppari, kuten harmaa, musta tai laivastonsininen. Yhdistä se sitten bomber-takkiin, olipa se sitten nylon-, villa- tai nahkahihainen. Täydentääksesi rentoa urbaania ilmettäsi lisää vain mustat tai tummansiniset farkut ja tyylikkäät lenkkarit.

Hupparin yhdistäminen farkkutakkiin on toinen erinomainen tapa luoda rento ja siisti kaupunkilook. Vaikka voit valita asuun monentyyppisistä denim-takeista, perinteinen sininen farkkutakki toimii erittäin hyvin ja sopii useisiin tyyleihin. Kokeile yhdistää takki valkoisen tai harmaan miesten hupparin kanssa saadaksesi tyylikkään rennon ilmeen. Viimeistele sitten asusi kapeilla farkuilla ja tennareilla.

Yhdistä rento huppari sopivaan päällystakkiin

Miesten huppari on suojaava päällysvaate, joka on sekä mukava että lämmin. Niissä on usein myös joustava resori helmassa ja hihansuut, jotka auttavat sinua pysymään lämpimänä. Koska hupparit ovat väljiä ja useimmiten valmistettu puuvillasta, ne ovat myös mukavia ja rajoittamattomia. Lisäksi huppua voidaan käyttää pitämään pää lämpimänä kylmällä säällä tai suojassa sateelta.

Miesten huppari sopii loistavasti klassisen nahkatakin alle. Sen lisäksi, että yhdistelmä tarjoaa runsaasti lämpöä, se on myös tyylikäs ja sulavalinjainen. Jotta ulkonäkö pysyy tyylikkäänä ja jännittävänä, valitse mieluiten musta biker-mallinen nahkatakki ja yhdistä se mustaan vetoketjulliseen huppariin. Jos haluat käyttää asun kanssa mustia farkkuja, mutta pelkäät, että asu näyttää liian tummalta, kokeile rikkoa tummuus pukemalla kirkkaamman värinen huppari mustan nahkatakin alle.

Suojataksesi itsesi tuulelta, sateelta ja kylmältä tyylikkäästi tänä talvena, voit yhdistää miesten hupparin ja parkatakin. Yhdistelmä ei ole vain lämmin ja käytännöllinen, vaan se voi myös näyttää tyylikkäältä ja modernilta. Luodaksesi ilmeen, muista pitää asu trendikkäänä käyttämällä laadukasta hupparia. lempibrändiltäsi. Jos haluat hillitymmän ilmeen, yhdistä musta miesten huppari mustan parkatakin kanssa.

Oivallinen yläosa talvikeleihin

Kun haluat pysyä lämpimänä ja näyttää tyylikkäältä, pitkä takki on aina erinomainen valinta miesten hupparin päälle. Sellaisenaan se on tyyli, joka useimmilla miehillä on jo vaatekaapissaan. Vaikka miehet osaavat pukea takkiaan muodollisiin tilaisuuksiin, monet eivät tiedä, kuinka saada se toimimaan rentoa ilmettä varten.

Esimerkiksi kaksirivinen takki on ulkonäöltään terävä ja hienostunut, mutta se toimii yllättävän hyvin rentona viikonloppuna. Se vaatii vain hupparin, joka auttaa rentouttamaan ilmettä. Yhdistä valkoinen huppari mustan tai ruskean takin alle seuraavana viileänä sunnuntaina saadaksesi rennon viileän ilmeen. Muista vain viimeistellä asu muilla rennoilla vaatteilla, kuten väljillä housuilla ja tyylikkäillä tennareilla.

Mikä seuraava tyylisi onkaan ja mihin tahansa suuntaatkaan, tsekkaa verkkokauppamme inspiroiva ja laadukas hupparivalikoima. Klassiset yksiväriset sekä sporttisemmat miesten hupparit odottavat sinua vain parin klikkauksen päässä.