Neuleet & Colleget

Miesten fleecepuserot

Hinta
23
23
220
220
Käyttövinkki

56 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/1
Fleecetakki - black Fleecepaita - jet black Fleecepaita - insignia blue Fleecetakki - windsor heather BREAKHEART - Fleecetakki - black TERREX STOCKHORN - Fleecetakki - black/black EDMONTON - Fleecetakki - night blue Fleecetakki - jet black SHERPA - Fleecetakki - black Fleecepaita - jet black/dark grey melange Fleecetakki - grape leaf CHECK CAREY - Fleecetakki - grey ALTITUDE ASPECT - Fleecetakki - india ink SHAGGY - Fleecetakki - olive SHERPA - Fleecetakki - dark team red/gym red/dark team red SHAGGY - Fleecetakki - blue SHERPA - Fleecetakki - obsidian/obsidian/white SANJO - Fleecetakki - dark grey melange EDGEWOOD - Fleecetakki - black SNAP - Fleecepaita - gray SNAP - Fleecepaita - navy TWAKI - Fleecetakki - multi-coloured MATHIS REGULAR FIT - Fleecetakki - black Fleecepaita - major brown TOMMY JEANS 90S POLAR - Fleecetakki - red CABOT CHECK - Fleecetakki - ruby red TEIDE - Fleecetakki - merino MATTAWA - Fleecetakki - mixed GREAT ALPS - Fleecetakki - noir/rouge Fleecetakki - jet black Fleecepaita - black Fleecetakki - classic red

Fleecepusero on monen tilanteen pelastaja. Kun kylmä viima yllättää kesken kesäretken, kun kaipaat lämmintä vaatetta ylle rankan treenin jälkeen tai kun lämpömittari alkaa painua nollan alapuolelle, on aika kaivaa esiin fleecepusero. Miesten fleecepuserot tarjoavat kevyen suosikkikankaan hurmaavaa lämpöä ja mukavuutta raikkaan sporttisissa ja ajattoman tyylikkäissä kuoseissa.

Fleece on samaan aikaan kevyt mutta todella lämmin, pehmeä, helposti pestävä ja nopeasti kuivuva materiaali, jota hyödynnetään tänä päivänä laajalti ulkoiluvaateteollisuudessa. Yhdysvalloissa 1980-luvulla kehitetty tekokuitu nousi nopeasti niin urheilijoiden, arkiliikkujien, retkeilijöiden kuin mukavaa oloasua etsivien sohvaperunoidenkin suosikiksi ylivertaisten ominaisuuksiensa vuoksi. Miesten fleecepuserot on tehty kestämään elämää, liikuntaa ja toistuvia pesuja, ja ominaisuuksiltaan ja muotoilultaan ne on hiottu vaativaankin käyttöön sopiviksi. Puserojen käytännöllisyyden takaavat useat vetoketjulliset taskut, lämmittävä kaulus ja joissain malleissa myös kätevä huppu.

Miesten fleecepuserot – lujaa lämpöä kevyen pehmeässä muodossa

Etsitkö mahdollisimman kevyttä mutta tehokkaasti lämmittävää paitaa mukaan matkalle tai vaellukselle taikka helposti mukana kulkevaa vaatetta treenikassiin? Miesten fleecepuserot istuvat täydellisesti niin erämiehen vaelluskenkien -ja housujen, maailmanmatkaajan reisitaskuhousujen kuin aktiiviliikkujan urheiluhousujenkin kanssa. Valitse värimaailmaksi makusi mukaan esimerkiksi kirkkaita sporttivärejä, monikäyttöistä mustaa tai luonnonläheisiä murrettuja sävyjä.

Fleece voi olla ilmeikäs yleisvaate myös arkipukeutumisessa ja rennossa katumuodissa. Se sopii mainiosti yhteen esimerkiksi farkkujen, t-paidan ja tennareiden kanssa, ja kekseliäs pukeutuja valitsee fleecepuseronsa väreihin mätsäävät kengät, huivin tai vaikka lippalakin. Fleecepusero on lisäksi takkia kevyempi vaihtoehto pakattavaksi varmuuden vuoksi mukaan esimerkiksi kesäillan piknikille.

Kun kaipaat maksimimäärän lämpöä ja mukavuutta minimipainoisessa ja mahdollisimman helppohoitoisessa muodossa, miesten fleecepuserot ovat varma ja luotettava valinta!

Tutustu myös